05 / 05 / 2024

Bület Koru

Bület Koru

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

YHT biletlerine büyük zam! Ankara-İstanbul, Konya- Ankara, Konya- İstanbul tren bileti fiyatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bşlet fiyatlarına 19 Nisan tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere yüzde 15 zam kararı aldı. Bu kararın ardından YHT biletlerine 2022'de üçüncü zam gelmiş oldu.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eston Şehir Koru villalarında büyük fırsat!

Eston Şehir Koru projesinde yer alan villalarda büyük fırsat başladı. Projedeki villalara yüzde 10 peşin ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapabilsek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, projelerin önemlilerini, öncelikli olanlarını ve yap-işlet-devret yöntemiyle yapabileceklerini, finansman bulabileceklerini ilgili mevzuat gereğince yap-işlet-devret yöntemiyle yaptıklarını belirterek, "Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapab

Erzurum Büyükşehir gölet yapılımında rekor kırdı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda yaptığı 225 göletle Türkiye rekoru kırdı. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine YİD modeliyle çıkılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Turhan, projenin, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale ilanına çıkılacağını belirtti..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli YİD modeli ile ihale edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yap-işlet-devret modeliyle inşası için ihaleye çıkılacağını söyledi...

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Bület Koru Haberi

Bület Koru

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda, Ümit Özkan, Bület Koru ve Atiye Süheyla Tuğtekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır: A.1 Her türlü ambalaj ve ambalaj atıkları ile her türlü kağıt, karton, plastik, metal, cam, v.b. malzemeleri ve bu cinslere ait üretim fazlası ve üretim artıklarını almak, taşımak, balyalamak, paketlemek, depolamak ve bu konularda fason işi yapmak veya yaptırmak, pazarlama işlerini yapmak ve satmak, A.2 Her türlü hurdanın distribütörlük, temsilcilik, acentalık, komisyonculuk, münhasır bayilik ve fason işlerini yapmak veya yaptırmak...