12 / 05 / 2024

Bulgaristan yatırım forumu

Bulgaristan yatırım forumu

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Türkiye-Kırgızistan ilişkilerinde yeni yatırım atağı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Boronov'un katılımı ile İş Forumu ve Karma Ekonomik Komisyonu toplantılarında karşılıklı yatırım imkanları değerlendirilecek.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Bulgaristan'daki Türk yatırımlar 2,2 milyar doları aştı!

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Ürdün'de karşılıklı yatırım fırsatı arandı!

Türkiye-Ürdün İş Forumu gerçekleşti. 50’yi aşkın iş adamından oluşan Türkiye heyeti Ürdün'de karşılıklı yatırım fırsatı aradı.

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

TOBB, Bahreyn'deki iş ve yatırım forumuna çıkarma yapacak!

Bahreyn’de bugün başlayacak iş ve yatırım forumu için TOBB, Başkan Hisarcıklıoğlu önderliğinde, 250 kişilik heyetle çıkarma yapacak.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu 9 Aralık'ta!

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu, Ankara’da düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu bugün!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, bugün İstanbul'da başlayacak. İşte ayrıntılar...

Bulgaristan yatırım forumu Haberi

Bulgaristan yatırım forumu

Bulgaristan'da, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD), Türk ve Bulgar iş adamlarını bir araya getirdi.


BULTİŞAD'ın Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ile başkent Sofya'daki bir otelde düzenlediği ortak yatırım forumuna, iki ülkeden iş çevrelerini temsilen yaklaşık 200 iş adamının katıldı.


AA muhabirine konuşan BULTİŞAD Genel Başkanı Fikret İnce, "Türk iş dünyasına Bulgaristan'daki yatırım olanaklarını tanıtmak istiyoruz. Bulgaristan'ın vergi politikasının Avrupa'nın en iyi politikası olduğunu söyleyebiliriz." diye konuştu.


İki ülkenin, tarihi ve kültürel bağlarına değinen İnce, "Bulgaristan vergi ve ekonomik olarak yatırım için çok uygun bir ülke." değerlendirmesinde bulundu.


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak da Bulgaristan'daki yatırım fırsatlarının böyle bir forumda değerlendirilmesinin önemli olduğunu dile getirdi. 


Ayrıca Ak, ticaret hacminin artırılması açısından Bulgaristan-Türkiye sınırındaki tır kuyruklarının azaltılmasının iki ülke makamlarının...