04 / 05 / 2024

Bulut Akacan

Bulut Akacan

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bulut Akacan ve Selçuk Akın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Fark Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fark Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Hasırcılar, Bulut Akacan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Hasırcılar İş Merkezi'nde kuruldu.

Şehirlerle ilgili flaş öneri! Modern konutlar tarihe mi karışıyor?

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, şehirlerle ilgili flaş bir öneride bulundu. İşte Bulut Akacan'ın o değerlendirmeleri...

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bulut Akacan ve Selçuk Akın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bulut oldu!

Buluthan İnşat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir. Buluthan inşaat ve Oftaş Yapı bu yıl 2000 konutun temelini atacak.

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri polise ifade verdi!

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek...

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Şirketin sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor.

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Bulut Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Bulut tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Şahinler Caddesi'nde kuruldu.

Bulut İnşaat'tan flaş açıklama!

Bugün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirten Bulut İnşaat tapuları en kısa sürede dağıtmaya başlayacağını belirtti.

Bulut İnşaat mağdurları 2 Ağustos'ta eylem yapacak!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen Bulut İnşaat mağdurları, 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Avcılar'daki Bulut İnşaat satış ofisi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bulut Akacan Haberi

Bulut Akacan

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bulut Akacan ve Selçuk Akın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan işyeri ve diğer tüm gayrimenkullerin alımı, satımı,kiralanması ile satılması veya kiralanmasına aracılık etmek. 2- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapmak. 3-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı satımı pazarlamasını yapmak. 4- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 5- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken...