10 / 05 / 2024

Bulut Bağcı kimdir

Bulut Bağcı kimdir

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Rus turistleri kaybetmemek için fiyatlara zam yapılmamalı!

Rusya’da krizin Türk turizmini fazla vurması beklenmezken GTD Başkanı Bağcı, sektöre çağrıda bulundu: “Rus dostlarımızı yalnız bırakmayalım, fiyatlara zam yapmayalım.”..

Turizmciler yönünü Rusya'ya çevirdi!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, “Bu dönemde Rus piyasasını kaybetmemek için bizim de yapmamız gerekenler var. Fiyatları yarı fiyatına çekemeyiz ama 150 dolarlık oteli de 180 dolara çıkarmayalım. Ruble ile ticaret yapalım” dedi.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Şeyma Döğücü kimdir?

Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir?

Lokman Çağrıcı kimdir?

Lokman Çağrıcı'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bağcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir? Lokman Çağrıcı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

Bulut Bağcı kimdir Haberi

Bulut Bağcı kimdir

Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'nin sağladığı 6 bin dolarlık uçak yakıt desteği ve operatörlere sağlanan Hazine destekli kredi, meyvelerini vermeye başladı. Mayıs ayında ülkeden gelen turist sayısında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 5 artış bekleniyor. Turizmcilerin yüzünü güldüren son gelişmeyle birlikte ülkeden gelen turist sayısının yine 4 milyonları bulacağı öngörülüyor. Genç Turizmciler Derneği (GTD) Başkanı Bulut Bağcı, "Rusya'daki tur operatörlerinden aldığımız bilgilere göre mayısta geçen yılın aynı dönemine oranla kişi sayısında yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı" dedi. 


AB'YE GİDEN ROTASINI KIRDI 

Destek sonrası sektörün yüzde 10-15'lik bir kayıp beklediğini anlatan Bağcı, "Ancak burada da Rusya devreye girdi. Türkiye'nin kötü gün dostu olması onlar için büyük önem kazandı. Rusya'da tatile çıkanların yüzde 40'ı Türkiye ve...