29 / 04 / 2024

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Özcan, Kadir Bulut Kaya, Salih Can Kaya ve Sinan Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Üçer tarafından kuruldu.

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bulut tarafından kuruldu. 

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Akıcı ve Doğukan Uluğ ortaklığında kuruldu.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Emm Grup Kırtasiye İnşaat Gıda Temizlik Tekstil Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emm Grup Kırtasiye İnşaat Gıda Temizlik Tekstil Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muhammed Bulut tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi, Bulut Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi Haberi

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi

Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Bulut Grup Dizayn İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cumhuriyet Mah. D.100 Karayolu Cad. İstanbul Outlet Park Binası Avm Residince Kat7/25 Beylikdüzü/Büyükçekmece/İST 0212 426...