08 / 05 / 2024

bulut inşaat proje

bulut inşaat proje

Bulut İnşaat, yönünü Anadolu'ya çevirdi. Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesi duran Bulut İnşaat, önümüzdeki günlerde Tekirdağ'da yeni projeye başlayacak. Şirket, Eskişehir ve Balıkesir'de de yer bakıyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatı proje işi ihale ediliyor!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi'nde ğrenci yurdu inşaatı yapımı için imar durumuna uygun proje yapımı ihalesi düzenleniyor..

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faiz ödeme kampanyası, 20 Mart'ta sona erecek...

ERC Tasarım Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERC Tasarım Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Moralı tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Büyükçekmece, Bahçelievler Mahallesi, Aydınlar Caddesi'nde kuruldu.

MC2 Modern Uluslararası İnşaat Proje Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

MC2 Modern Uluslararası İnşaat Proje Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Levent Irmak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak'ta kuruldu.

Hangar Mimarlık Dekorasyon İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Mimarlık Dekorasyon İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Gülfidan ve Aykut Mercan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mükerrem Furtun ve Durdiye Bahar Tente Furtun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.

bulut inşaat proje Haberi

bulut inşaat proje
Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesi duran Bulut İnşaat, önümüzdeki günlerde Tekirdağ'da yeni projeye başlayacak. Şirket, Eskişehir ve Balıkesir'de de yer bakıyor.
Evviva markalı projeleriyle tanınan Bulut İnşaat, İstanbul ve Kıbrıs'taki yatırımlarının ardından yönünü Anadolu'ya çevirdi. İstanbul Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesinde inşaatları duran ve bir yıldan fazla zaman kaybeden Bulut İnşaat, yeni projelerini Esenyurt dışında gerçekleştiriyor. Şirket, Bahçeşehir'deki Nirvana'yı satışa sunarken, önümüzdeki günlerde de Tekirdağ'daki yeni projesini satışa çıkaracak. Bulut İnşaat, Eskişehir ve Balıkesir'de de yeni proje gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, "Marmara Bölgesi'nden başlayıp, Anadolu'nun her tarafına gitme niyetindeyiz. Anadolu'da hem talep hem de prim var" dedi.

Tekirdağ'da ilk proje Temel Bulut, Tekirdağ'da gerçekleştirecekleri proje hakkında şu bilgileri verdi: "Merkez'de 2 bin...