19 / 05 / 2024

bulut royal teslim

bulut royal teslim

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Adem Bulut İnşaat Konya Bulut Royal projesini teslim etti...

Kahramanmaraş'taki 4 bin 800 konut ay sonunda teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada şehirde 4 bin 800 konutun bu ayın sonuna kadar teslim edileceğini söyledi.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanların merak ettiği en önemli konu evlerin ne zaman teslim edileceği. Beklenen açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerinin tamamlandığını belirterek, konutları 2 yılda bitirip teslim edecekler

Elazığ'da 8 bin konut depremzedelere teslim edilecek! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, depremzedeler için yapımına başlanan 19 bin 500 konuttan 8 binini teslim etme aşamasına geldiğini söyledi. 

Elazığ'da 8 bin deprem konutu yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarının 8 binini yıl sonu bitene kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Babacan Port Royal teslim bilgisi!

Babacan Port Royal teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor...

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

bulut royal teslim Haberi

bulut royal teslim

Konya'da Bulut İnşaat tarafından hayata geçirilen Konya Bulut Royal projesi sahiplerine teslim edildi. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Konya Bulut Royal^de bir çok sosyal olanak...