28 / 04 / 2024

Bulvar 224 ev fiyatları

Bulvar 224 ev fiyatları

Bursa Nilüfer Proje Tasarım'ın Nilüfer'de yükselen Bulvar 224 projesi, bölgenin ilk kentsel dönüşüm projeleri arasında dikkat çekerken, anahtarların töreni gerçekleşti.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları!

Küçükçekmece Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 12 ay sonra yapılacak...

Bulvar Atakent Küçükçekmece satılık ev!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesinde daire ve ticari alanlar bulunuyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleşecek...

Bulvar Atakent Maksem ev fiyatları!

Bulvar Atakent Maksem ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları!

12 ay sonra anahtar teslimlerin gerçekleşeceği Bulvar Atakent projesi Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Bulvar Atakent güncel ev fiyatları!

Halkalı Bulvar Atakent güncel ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Proje Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bulvar Atakent ev fiyatları!

Bulvar Atakent ev fiyatları 670 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Atakent projesinde ilk konutunu alacak olan çocuklu ailelere yüzde 35 indirim avantajı sunuluyor...

3S Firuze Konakları Avcılar ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda inşa edilmekte olan 3S Firuze Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki 3S Firuze Konakları Avcılar ev fiyatları ne kadar?

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları!

Bulvar Loft Konutları ev fiyatları minimum 320 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılı sonunda teslim edilecek...

Bulvar 224 ev fiyatları Haberi

Bulvar 224 ev fiyatları

FSM Bulvarı üzerindeki Bulvar 224'ün anahtarları ve tapuları sahiplerine verildi. Nilüfer Proje Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıl önce site ile görüşmelerin başladığını ve 1,5 yıl önce temellerin atıldığını söyledi. 


Kentsel dönüşüm yapılacak yerlere emsal teşkil edecek bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Altın, "Bir hayalin gerçekleştiği noktadayız. FSM'ye ve Nilüfer'e değer kattığımıza inanıyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşümde 0.50 emsal almadan siteyi inşa ettiklerini hatırlatan Altın, "5 bin metrekare üzerine kurulu, 50 daireli bir siteydi. Biz 10 daireyi satm aldık ve sayıyı 40'a düşürdük. 

Toplamda 11 dükkan ilave ettik. Dükkanlar önemli markalara ev sahipliği yapacak" dedi. 


Altın, 17 Ağustos depremi öncesi yapılan binaların yüzde 90'ının sağlıksız olduğunun altım çizerek, dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğini kaydetti. 




Bursa...