27 / 04 / 2024

Bulvar 224 fiyatlar

Bulvar 224 fiyatlar

Bursa Nilüfer Proje Tasarım'ın Nilüfer'de yükselen Bulvar 224 projesi, bölgenin ilk kentsel dönüşüm projeleri arasında dikkat çekerken, anahtarların töreni gerçekleşti.

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları!

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesi 250 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar!

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Proje Küçükçekmece Atakent'te Maksem ve Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara liste fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen projede teslimler üç yıl sonra yapılacak...

Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları!

Küçükçekmece Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışta!

Atakent (Halkalı)’in en yeni projesi Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Ailelere özel olarak tasarlanan projede geniş ve kullanışlı dairelerin yanı sıra çocuklar için geliştirilen donatılar da yer alıyor.

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 12 ay sonra yapılacak...

Bulvar 224 fiyatlar Haberi

Bulvar 224 fiyatlar

FSM Bulvarı üzerindeki Bulvar 224'ün anahtarları ve tapuları sahiplerine verildi. Nilüfer Proje Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıl önce site ile görüşmelerin başladığını ve 1,5 yıl önce temellerin atıldığını söyledi. 


Kentsel dönüşüm yapılacak yerlere emsal teşkil edecek bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Altın, "Bir hayalin gerçekleştiği noktadayız. FSM'ye ve Nilüfer'e değer kattığımıza inanıyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşümde 0.50 emsal almadan siteyi inşa ettiklerini hatırlatan Altın, "5 bin metrekare üzerine kurulu, 50 daireli bir siteydi. Biz 10 daireyi satm aldık ve sayıyı 40'a düşürdük. 

Toplamda 11 dükkan ilave ettik. Dükkanlar önemli markalara ev sahipliği yapacak" dedi. 


Altın, 17 Ağustos depremi öncesi yapılan binaların yüzde 90'ının sağlıksız olduğunun altım çizerek, dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğini kaydetti. 




Bursa...