02 / 05 / 2024

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 113 ünite bulunuyor.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

9 Danacı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9 Danacı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli ile Halıl Ismaıl tarafından kuruldu.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi ihalesine 9 firmadan teklif!

Gölcük Yeni Sanayi Çarşısı ihalesi Gölcük Belediyesi tarafından yapıldı. Yeni sanayi sitesi için 9 firma teklif verdi. En yüksek teklifi 59 milyon 900 bin TL ile Haldız İnşaat Ticaret A.Ş. verirken en düşük teklifi 39 milyon 800 bin TL ile Betaş beton Sanayi Ticaret A.Ş. verdi

Sanayi Ciro Endeksi 9,6 arttı!

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 9,6 arttı. 2016 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre en fazla artış yüzde 13,2 ile ara mallarda gerçekleşti.

Ayka Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sidar Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Cebil Ulgar İş Merkezi'nde kuruldu

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemaleddin Aykan, Mehmet Aslan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İOSB B.Dalan Bulvarı, Demir.Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güneş tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Elit Perla Palas'ta kuruldu.

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahamd Aljabrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla Haberi

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Bulvar 9 Sanayi'de farklı ödeme koşulları bulunuyor. 

Peki Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla!

1. Bulvar 9 Sanayi nerede inşa ediliyor?

Bulvar 9 Sanayi, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. 

2. Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? 

Bulvar 9 Sanayi'de 113 ünite yer alıyor. 

3. Bulvar 9 Sanayi'de satışlar başladı mı?

Bulvar 9 Sanayi'de satış süreci başladı ve henüz devam ediyor. 

4. Bulvar 9 Sanayi'nin arsa ve inşaat alanı kaç metrekare?

Bulvar 9 Sanayi'nin arsa alanı 37 bin 269 metrekare olarak açıklandı. Proje, 84 bin 326 metrekare inşaat alanına sahip.

5. Bulvar 9 Sanayi hangi firma tarafından inşa ediliyor? 

Bulvar 9 Sanayi, fabrikalar, iş...