06 / 05 / 2024

Bulvar Home kampanya

Bulvar Home kampanya

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

LCW Home’dan en çok satanlarda dev kampanya! Stoklar tükenmeden acele edin! 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

İndirim haberleri peş peşe gelirken, sizler için çok satanlar kategorisindekileri bir araya getirdik. 3 Eylül 2022 fiyat listesinde, bir çok üründe indirim sizleri bekliyor. İşte LCW Home 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Evleri fiyatları!

Bulvar Home Evleri fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. Pusula İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Home Evleri projesi Mart 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home kampanya Haberi

Bulvar Home kampanya

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projenin Mart 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Bulvar Home Beylikdüzü'nde daireler 66 ve 77 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 292 tane daire ve 32 tane mağazadan meydana geliyor. 


Ödeme koşulları doğrultusunda 48 ay vade farksız taksit avantajı sunan Bulvar Home Residence İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Sadece 1+1 dairelerin bulunduğu Beylikdüzü Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkanların alanları 45 - 250 metrekare olarak dizayn edildi. 

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Bulvar Home Evleri'nde 69 metrekarelik 20 dairenin fiyatı 139 bin TL olarak belirlendi. Projede yürüyüş yolu, 7/24 güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, hamam, yüzme havuzu, fitness, basketbol sahası, 2 katlı kapalı...