30 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Özülke ve Özkar Ortak Girişimi

Bulvar İstanbul Özülke ve Özkar Ortak Girişimi

Emlak Konut GYO'nun, Şubat 2Q13'te yapılan Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap İhalesi'ni kazanan Özülke - Özkar Ortak Girişimi, bölgede 1500 konutluk Bulvar İstanbul'un inşaatına başladı. Metrekare fiyatları 2 bin 400 TL'den başlıyor...

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bulvar İstanbul 3 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesindeki 3 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bulvar Loft, Bir Ülke: İspanya seçkisine sponsor oldu!

Akfen'in Ankara'daki konut projesi Bulvar Loft, 28. Ankara Uluslararası Film Festivalinde "Bir Ülke: İspanya" seçkisine sponsor oldu.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Bulvar İstanbul Özülke ve Özkar Ortak Girişimi Haberi

Bulvar İstanbul Özülke ve Özkar Ortak Girişimi

Emlak Konut GYO'nun, Şubat 2013'te yapılan Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap İhalesi'ni kazanan Özülke - Özkar Ortak Girişimi, bölgede 1500 konutluk Bulvar İstanbul'un inşaatına başladı. Metrekare fiyatlarının 2 bin 400 TL'den başladığı proje daha satışa sunulmadan 400 konutun satışı için kaparo aldı. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Özülke - Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, Özülke - Özkar Ortak Girişimi olarak bugüne kadar yaklaşık 40 bin konutu taahhüt şeklinde üreterek sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. 



Daha modern proje yapmak amacıyla Bulvar İstanbul projesine başladıklarını dile getiren Aydoğan, "1:10 bin metrekarelik arazi üzerine 1Ş00 konutluk yeni yaşam alanı kuracak Bulvar İstanbul daha satışa sunulmadan çok fazla talep aldı. 


400 konut için ön satışta kaparo alınmış durumda" dedi. Başakşehir'in altyapı ve ulaşım imkanlan açısından İstanbul'un...