26 / 07 / 2024

bulvar istanbul yatırım değeri

bulvar istanbul yatırım değeri

Başakşehir'de Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından yükselen Bulvar İstanbul projesi tamamlandığında 749 milyon 611 bin 431 TL kazanç sağlayacak.

Hükümete Kanal İstanbul sorusu! Tasarruf kapsamında Kanal İstanbul yatırımını da durduracak mısınız?

Kanal İstanbul projesi yeniden Meclis gündemine geldi. Saadet Partili Özdağ, hükümete "Tasarruf kapsamında Kanal İstanbul yatırımını da durduracak mısınız?" sorusunu yöneltti. İşte ayrıntılar...

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Özcan, Enfal Güzel ve Mehmet Salih Şenel ortaklığında kuruldu.

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karasakal, Sinan Mertoğlu ve Turhan Alçelik ortaklığında kuruldu.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile aykut Dursunoğlu, Fatih Demir ve İkbal Şuşut ortaklığında kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kanan Taherkhani ve Majid Majidi tarafından kuruldu.

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Keser Cohen tarafından açıldı. 

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Eseyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Vidin Özyer tarafından açıldı.

bulvar istanbul yatırım değeri Haberi

bulvar istanbul yatırım değeri


Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar etabı ve Göl etabı olarak iki etaptan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde rezidans bloğunda da satışlar başladı.


Toplam 1.569 adet bağımsız bölümden meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor.  Bulvar İstanbul'un tamamlanması durumunda 749 milyon 611 bin 431 TL hasılat elde edilecek. Tamamlandığında Emlak Konut GYO'nun kasasına 209 milyon 891 bin 200 TL girecek. Şu an ki haliyle Bulvar İstanbul'un pazar değeri 311 milyon 852 bin TL.


110 bin metrekare alanda yükselen Bulvar İstanbul Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri...