04 / 05 / 2024

bulvar lof lansman

bulvar lof lansman

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın: "Ankara'da konut satış fiyatları eskisi gibi tatminkar olmayabilir. Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Bulvar Atakent'te evi olmayan çocuklu ailelere büyük indirim!

Bulvar Atakent projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Çocuklu ve evi olmayan ailelere yüzde 35 indirim fırsatı sunulan Bulvar Atakent projesi İstanbul Halkalı Atakent'te hayata geçirildi...

Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışta!

Atakent (Halkalı)’in en yeni projesi Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Ailelere özel olarak tasarlanan projede geniş ve kullanışlı dairelerin yanı sıra çocuklar için geliştirilen donatılar da yer alıyor.

Bulvar Atakent Küçükçekmece satılık ev!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesinde daire ve ticari alanlar bulunuyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleşecek...

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat!

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Bulvar Atakent'in lansmanı 22 Eylül'de!

Maksem Grup - Oğuzkağan Ortak Girişimi tarafından Atakent'te inşa edilen Bulvar Atakent'in lansmanı 22 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.

Bulvar Atakent Konutları 60 ay sıfır faizle!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent bölgesinde Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi beş blok olarak yükseliyor. Projede lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de!

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleştiriliyor. Akfen İnşaat'ın projesi Bulvar Loft için ön talep toplanıyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Akfen Bulvar Loft lansmanı 22 Eylül'de!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, konut sektörüne yeni bir projeyle giriş yapıyor.

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi!

Mağaza alanlarının 78 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projenin 29 Kasım Pazar günü lansmanı yapılacak. Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

bulvar lof lansman Haberi

bulvar lof lansman

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ankara'daki konut satışlarının eskisi gibi tatminkar olmamasına rağmen yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek, "Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz." dedi.


Akın, Akfen İnşaat'ın konut projesi olan Bulvar Loft'un Ankara basın tanıtımında, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada yaşanan sorunların piyasayı etkilediğini ancak hem içeride hem de dışarıdaki meselelere ilişkin umutlu olduklarını ifade etti.


Planlanmış olan yatırımlara kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan Akın, "Ankara'da konut satış fiyatları eskisi gibi tatminkar olmayabilir, satışlar ağır olabilir. Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Akın, 2 sene önce başlatılan İncek Loft projesinde şu anda 900 civarında konutun teslim edildiğini, buradan konut alanların kar...