02 / 05 / 2024

bümed G Yoo Güneşli

bümed G Yoo Güneşli

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Japon deprem uzmanı İstanbul'da riskli bölgeleri tek tek açıkladı...

İstanbul'da olası bir depremden en çok etkilenebilecek yumuşak zeminli bölgeler diğer bölgelere göre daha çok risk taşımakta. Peki bu bölgeler neleri, işte haberin detayları...

İstanbul’dan tersine göç başladı! En çok hangi bölgelere göç ediliyor?

İstanbul’dan göç eden kişilerin sayısı son zamanlarda artış gösteriyor. Şehirden ayrılanlar sırasıyla Doğu Marmara, Batı Marmara, Batı Karadeniz ve ayrıca Ege’yi tercih ediyor. “Daha iyi konut ve yaşam imkânlarına kavuşmak”, ön plana çıkan göç nedenleri arasında yer alıyor.

İsrailliler o bölgeye gözünü dikti! Konut ve kira fiyatlarında patlama yaşandı! 

İsraillilerin, havalimanı bulunan ve gelişime açık olan Kıbrıs'ın önemli turistik kenti Larnaka’ya ilgisinin artmasıyla bazı bölgelerinde fiyatlar, yerli halkın yanına yaklaşamayacağı kadar uçtu.

Deprem bölgesindeki öğretmenlerin hizmet puanları artacak! Bakandan son dakika açıklaması geldi! 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde görevini sürdürmek isteyen öğretmenlerin hizmet puanlarını artıracaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Yola çıkacak olanlar dikkat; Benzin fiyatlarına çok büyük zam! Böylesi görülmedi

Akaryakıt fiyatlarına son günlerde peş peşe gelen zam haberleri araç sahiplerinin canını sıkmaya başladı. Benzine ard arda gelen zamlar fiyatların oldukça yükselmesine sebep oldu. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Ticaret Bakanlığı'ndan yeni hamle! Piyasada güvenli ürünlerin satılması için düğmeye bastı!

Ticaret Bakanlığı tarafından, piyasaya sunulacak ürünlerin gereken güvenlik şartlarını taşımasını sağlamak amacıyla gümrük ve dış ticaret müdürlükleri bünyesinde "Güvenli Ürün Danışma Ofisleri" kuruldu.

Deprem bölgesinde çalışan memurlara tazminat ve fazla çalışma ücreti müjdesi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay boyunca 2 bin 59 lira 99 kuruş tazminat ve fazla çalışma ücreti ödemesi yapılacak.

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok finansal hizmet sunmaktadır. Garanti Bankası, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmet sunumuna önem veren bir banka olarak emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarlarını güncelledi.

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

bümed G Yoo Güneşli Haberi

bümed G Yoo Güneşli

İstanbul Bağcılar İlçe'sine bağlı Güneşli'de yükselen G Yoo projesi Mar Yapı imzası taşıyor. 


Toplam 721 adetten konuttan meydana gelen G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.


G Yoo Güneşli'de yer alan dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlayıp, 113 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projede, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu ve çocuk kulübü gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


G Yoo Güneşli satılık ev teslimlerinin 2016 Haziran'da yapılması planlanıyor. Projede BÜMED üyelerine özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


G Yoo Güneşli iletişim;

Tel: 0 212 655 23 60-61 

Web: http://www.maryapi.com.tr/

Öznur...