19 / 05 / 2024

bumerang ofis ön talep

bumerang ofis ön talep

Ön talebin toplandığı Dap Bumerang Ofis projesinde detaylar henüz açıklanmadı. Projede lansman öncesi fiyat avantajları sunuluyor...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

TOKİ Van 407 dükkan ihalesi bugün!

TOKİ Van Erciş Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis İnşaat İhalesi bugün yapılacak..

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansu Pekintürk Düzcükoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

İstMarina ofis ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Regnum Sky Tower ofis tanımını değiştiriyor!

Mutlu Ofis mottosuyla yola çıkarak is dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, "iş ve yasam merkezi" kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yasamı çalışma hayatına entegre ediyor.

bumerang ofis ön talep Haberi

bumerang ofis ön talep

Dap Yapı yeni bir projeye daha imza atıyor. İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayata geçireceği Dap Bumerang Ofis projesinin detayları henüz açıklanmadı. Ön satışın yapıldığı Dap Bumerang Ofis'te lansman öncesi fiyat avantajları sunuluyor. 


Dap Yapı'nın devam eden projeleri şu şekilde; Dap Vazo Kule, Dap Z Ofis, Dap Tango Kule, Dap Dalga Kule, Dap Burgu Kule, Dap Royal Center.


Dap Bumerang Ofis projesiyle ilgili bilgi almak için 444 33 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  Dap Bumerang Ofis'in detayları yakında emlakkulisi.com'da.


Telefon: 444 33 39

Web Adresi: wwww.dapyapi.com.tr

Esra Nur...