07 / 07 / 2024

bunama hastalarının mutlu olduğu yer

bunama hastalarının mutlu olduğu yer

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 'Truman Show' filmindeki sahte adaya benzer bir kasaba kuruldu. 152 bunama hastasının bakım merkezi olarak kullanılan kasabada hastalar 24 saat gözlem altında tutuluyor.

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kamu çalışanlarının beklediği haber sonunda geldi! Bakan Bilgin peş peşe açıkladı! 4 defa ikramiye alacaksınız!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde artık sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin binlerce kamu çalışanını mutlu edecek haberi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Borsada aksiyonlu gün mutlu bitti! Hangileri kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Borsa İstanbul’da bugün yine heyecan dolu bir gün yaşandı. Bugün BIST 100 endeksi, yüzde 5,11 değer kazanarak günü 4.970,71 puandan tamamlayarak günler sonra kazançla kapadı.

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

MHRS randevu sisteminden randevu almasına rağmen gitmeyenlerin sağlık sisteminde aksama oluşturması ve başka hastaların ihtiyacı olan tedaviyi almasını engellemesi Sağlık Bakanlığı’nı hareket geçirdi. MHRS randevusuna gitmeyenlere hangi yaptırım uygulanacak?

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

SGK açıkladı! 2021'de 10 milyar lira harcandı

Hastaların ilaç ile kanser tedavisi giderlerini karşılayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tüm bu kalemler için 2021 yılında ortalama 10 milyar Türk lirası harcama yaptı. SGK, kanser sebebiyle önemli sağlık problemleriyle mücadele eden hastaların yardımına koşmaya devam ediyor.

Son dakika Mini Cooper 3 fiyatları! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mini Cooper, Mart ayına özel fiyat listesini yeniden oluşturdu. Mini bir otomobil mi arıyorsunuz? O zaman bu otomobil modeli tam size göre. İşte fiyat listesi ve özellikleri ile alıcılarının mutlu edecek Mini Cooper 3 hakkında merak edilen her şey...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

bunama hastalarının mutlu olduğu yer Haberi

bunama hastalarının mutlu olduğu yer

'Hogewey' adlı kasabada yaşayanlar kendilerini gerçek evlerinde zannediyor ama aslında burası 152 bunama hastasının yaşadığı bir bakım merkezi. Hastalar içinde dükkanlar, bar, kafe ve kuaför olan bu kasabada her şey normalmiş gibi hayatını sürdürüyor.


24 saat gözleniyorlar!



Kasabaya yerleştirilen hasta bakıcılar farklı işleri varmış ya da sıradan bir komşuymuş gibi gözüküyor ama aslında 24 saat hastaları gözlem altında tutuyor. 25 milyon dolara mal olan kasabanın amacı ise bunama rahatsızlığına yakalanan kişilerin mutlu bir hayat sürdürmesini...