05 / 05 / 2024

bünyan belediyesi ikinci halı saha

bünyan belediyesi ikinci halı saha

Bünyan'da 10 yeni halı saha alanı yapmayı planlayan ve bunlardan ilkine kısa süre önce başlayan Bünyan Belediyesi, TOKİ bölgesinde yapacağı ikinci halı saha ve park alanı içinde çalışmaları başlattı.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FTX krizi derinleşirken Bitcoin düşüyor!

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX bir anda iflas etti. FTX her an oyalanmaya devam ediyor.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kripto para yatırımcılarına korkutan uyarı! Bitcoin düşüşü domino etkisi yaratacak! Kriptolar değer kaybedecek mi?

Spot işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan OKX'in Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Sıcaklık 46 dereceye kdar çıktı! Buğday tarlaları yanıyor fiyatlarda sürpriz artışlar yaşanabilir

Dünyanın ikinci büyük buğday üreticisi Hindistan'da etkili olan sıcak hava, tarım sektörünü de tehlikeye attı. Yazın yeni başladığı ülkede yaşanan aşırı sıcak hava nedeniyle buğday tarlaları kurumaya yüz tuttu. Buğday fiyatlarında kriz endişesi kapıda!

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiye yansıdı!

Çin'de üçüncü çeyrek büyüme verileri dünyanın en büyük ikinci ekonomisiyle hayal kırıklığı oluşturdu. Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiyi de olumsuz etkiledi.

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

bünyan belediyesi ikinci halı saha Haberi

bünyan belediyesi ikinci halı saha

Bünyan'da 10 yeni halı saha alanı yapmayı planlayan ve bunlardan ilkine kısa süre önce başlayan ve yapımına hızla devam eden Bünyan Belediyesi, TOKİ bölgesinde yapacağı ikinci halı saha ve park alanı içinde çalışmaları başlattı. İnsanların nefes alabilecekleri modern ve nezih sosyal donatı alanları oluşturmak için çalışan Bünyan Belediyesi bu alandaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir taraftan mevcut parklarda yenilemem ve iyileştirme çalışmaları yürüten Bünyan Belediyesi diğer taraftan da yeni park alanları için çalışıyor. Bu alanda bu yıl Bünyan'da bir ilk olma niteliği taşıyan 10 adet halı saha alanı yapmayı planlayan ve kısa süre önce bunlardan ilkine başlayan Bünyan Belediyesi, bu alandaki ikinci halı saha içinde çalışmaları başlattı. Birçok oyun grubu ve şehir mobilyasını ilçeye getirerek hazır durumda bekleten...