05 / 05 / 2024

bünyan belediyesi projeleri

bünyan belediyesi projeleri

Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına giren ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde ki büyük eksikleri bir bir gidermeye devam ediyor.

Kayseri Bünyan'da 5 mahalleye park yapılacak!

Bünyan Belediyesi, mahallelerde ikamet eden her yaştan vatandaşın kullanabileceği park alanları oluşturuyor. Yapılacak olan 3 park ile Bünyan Belediyesi aynı anda 5 mahalleyi yeni parka kavuşturucak.

Kayseri Bünyan'da altyapı sorunları çözülüyor!

Bünyan Belediyesi KASKİ ile yaptığı koordineli çalışmayla, Bünyan Mehmet Özcan Caddesi’nde altyapı sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçe genelinde yapılan hizmetlere dikkat çekti.

Bünyamin Belediyesi ikinci halı saha için çalışmalara başladı!

Bünyan'da 10 yeni halı saha alanı yapmayı planlayan ve bunlardan ilkine kısa süre önce başlayan Bünyan Belediyesi, TOKİ bölgesinde yapacağı ikinci halı saha ve park alanı içinde çalışmaları başlattı.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

bünyan belediyesi projeleri Haberi

bünyan belediyesi projeleri

Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına giren ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde ki büyük eksikleri bir bir gidermeye devam ediyor. 


Bünyan belediyesi bir yandan bu mahallerin alt ve üstyapı eksiklerini giderirken diğer yandan da mahalleleri sosyal donatı alanlarına kavuşturuyor. Mahallerde KASKİ ile yaptığı koordineli çalışmasıyla altyapı eksiklerini gideren Bünyan Belediyesi, yol bakım onarım ve yeni yoların açılmasıyla çevre düzenlemesinde aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Ağcalı ve Köprübaşı mahallerinde eksikleri gideren Bünyan Belediyesi Güllüce mahallesinde çalışmaların startını verdi. Bünyan' da yol sorunu kalmayacak parolasıyla aralıksız çalışan Bünyan Belediyesi bu yıl içinde Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dağardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Giıveli, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Şıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve...