04 / 05 / 2024

Bünye Yapı İnşaat

Bünye Yapı İnşaat

Bünye Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Aslan Pehlivan, Nuran Doğan ve Yüksel Koç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik ve Rüştü Çırak ortaklığında kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Sersa Yapı İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersa Yapı İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Serkan Akkuş tarafından kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bülent Akkuş tarafından kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Görkemn Zafer Bagrıaçık tarafından kuruldu.

Bünye Yapı İnşaat Haberi

Bünye Yapı İnşaat

Bünye Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Aslan Pehlivan, Nuran Doğan ve Yüksel Koç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 8Mart'ta kurulan Bünye Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılıı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bünye Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Parlar Caddesi, Emre Sokak,...