24 / 07 / 2024

Burak Başlılar Camii nerede

Burak Başlılar Camii nerede

İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan camide 2 adet konferans salonu, 2 adet Kur`an kursu, 3 lojman, 40 WC, 12`şer kişilik 2 asansör, ayrıca 1 adet engelli asansörü bulunuyor.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

Bağcılar Göztepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi, 2225 ada, 4 parselin bir kısmının Camii Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar Yüzyıl Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 2 bin 900 kişilik kapasiteye sahip olan Yüzyıl Merkez Camii’nin temeli törenle atıldı. 

Bağcılar Perola Residence satılık daire!

Three Sun tarafından hayata geçirilen Bağcılar Perola Residence satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde satışlar başlıyor!

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

Yüzyıl Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi!

Yüzyıl Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi 25 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede 208 konut ve 50 ticari birim olmak üzere toplamda 258 bağımsız birim bulunuyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesi başlıyor!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesi başlıyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesinde 208 konut ve 50 ticari birim olacak...

Esenler Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları 5 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Toplantılar Esenler Birlik Mahallesi, Mehmet Akif İnan Caddesi, No: 8 sayılı yerde bulunan Esenler Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında yapılacak.

Emlak Konut Bağcılar yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Bağcılar yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sur Yapı Koşuyolu satışları 30 Kasım'da başlıyor!

Sur Yapı Koşuyolu satışları 30 Kasım'da başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekare birim fiyatı 18 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Burak Başlılar Camii nerede Haberi

Burak Başlılar Camii nerede


Yasemin Park Cami Derneği tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe`nin de katıldığı törenle 4 yıl önce temeli atılan ve İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan, tamamı taş ve ahşapla inşa edilen Cami, sosyal tesisi, mimarisi ve teknik özellikleri ile adeta göz kamaştırıyor.

3 ay önce ibadete açılan Diyanet`in istediği tüm teknik özelliklere sahip olan Yasemin Park`taki Burak Başlılar Camii`nin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Yasemin Park Cami Derneği tarafından, dün akşam verilen iftarda, Kur`an Kursu`nda okuyan öğrenciler ile aileleri bir araya geldi.

5 BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLİYOR…

Toplam 3 bin 200 metrekarelik kullanım alanına sahip olan ve Erken Osmanlı Mimarisi adı verilen bir yöntemle içi dışı masif taşla ve ahşapla yapılan 3 katlı camide, 3 bini içeride, 2 bini de...