04 / 05 / 2024

Burak Demiroğlu

Burak Demiroğlu

BBD İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Demir Demiroğlu, Burak Demiroğlu, Hasan Demiroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Burak Demiroğlu Haberi

Burak Demiroğlu

BBD İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Demir Demiroğlu, Burak Demiroğlu, Hasan Demiroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. BBD İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat tahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BBD İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Topçular Mahallesi, Peyk Sokak,...