15 / 05 / 2024

Burak Özkan

Burak Özkan

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Global Akademik Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Global Akademik Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  Yiğit Burak Özkan tarafından kuruldu.

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Yaşar Yamal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Özçivit Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Favriye Evcen'in İstinye'deki evinde oturan Burak Özçivit, Zekeriyaköy'de satın almak için villa beğendi. Özçivit, villanın 1 milyar dolar olduğunu duyunca almaktan vazgeçti.

Şaban Burak: Çarpık yapılaşma Adana’nın kaderi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Saymanı Şaban Burak, bölgedeki çarpık kentleşme sorunundan bahsetti. Burak, çarpık kentleşmenin Adana’nın kaderi olduğunu açıkladı.

Burak Hakkı Gelibolu'da çiftlik kurdu!

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Vahap Özkan'dan ev alana yaz tatili hediyesi!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründen faaliyet gösteren Vahap Özkan, 2 yıl önce kurduğu emlak ofisinden ev alan veya evini sattıran kişiye yaz tatili hediye ediyor.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Sudi Özkan'ın Kuruçeşme'deki kafesi kaçak mı?

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’ın Kuruçeşme'de yer alan kafesinin kaçak olduğu iddia edildi. CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ kaçak yapıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlerini ayırdı!

20 gün önce Almanya'da nişanlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti İstinye'deki evlerini ayırdı. Özçivit, Acıbadem'deki baba evine geri döndü.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Burak Özkan Haberi

Burak Özkan

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü sanayi yapıları, fabrika binaları, atölyeler, depo, özel antrepo, çelik inşaat, bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak; Sanayi, Enerji, Telekomünikasyon tesisleri, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol, su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, gerektiğinde yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kuruluşlarla, kamu kuruluşların inşaat, tesisat, bakım-onarım ve konusu ile ilgili ihalelere katılmak, taahhüt ve yükümlülük altına girmek, işi fiilen...