29 / 04 / 2024

burak plaza teslim tarihi

burak plaza teslim tarihi

Bağcılar Burak Plaza vaziyet planı görseli ve proje hakkında diğer tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Burak Plaza projesi!

Burak Plaza projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Mahmutbey'de İSTOÇ Kooperatifi Oto ve Ticaret Merkezi alanı içerisinde Buket İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Burak Plaza ofis fiyatları!

Burak Plaza ofis fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Bağcılar Burak Plaza!

Bağcılar Burak Plaza'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor...

Burak Plaza satılık!

Satışların devam ettiği Burak Plaza projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Burak Plaza satılık ofis fiyatları kapsamında projede bulunan ofisler 2 bin 500 lira olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...

Burak Plaza teslim tarihi!

Burak Plaza teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Buket İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen proje 12 kat yüksekliğinde 48 adet ofis projesi olarak dizayn edildi...

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te hemen teslim, yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik projesinde düzenlenen kampanya ile yüzde 25 indirim sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesi kapsamındaki kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı!

Varyap Plaza Pendik'de 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 30 adet dairede yüzde 25 indirim sağlanıyor. Varyap Plaza Pendik’te ofis fiyatları 240 bin TL'den, Varyap Meridian’de ise 310 bin TL’ den başlıyor.

İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi!

Proje Ankara Caddesi, Adalet Sarayı, metro istasyonuna, İzban durağına, Forum Bornova, Koçtaş AVM, 3. Sanayi Sitesi' ne yakın mesafede yer alıyor. İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Çiçek Plaza Office teslim tarihi!

Çiçek Plaza Office projesi toplam 3 bin 900 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki ofisler 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Çiçek Plaza Office teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

burak plaza teslim tarihi Haberi

burak plaza teslim tarihi
Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


Bağcılar Mahmutbey Bölgesi'nde İstoç içinde Buket İnşaat tarafından yükselen Burak Plaza toplamda 48 bürodan meydana geliyor. Bağcılar Burak Plaza vaziyet planı görseli haberimizin içinde yer alıyor. 


13 bin 610 metrekarelik kullanım alanından meydana gelen Burak Plaza Bağcılar'da tek blok bulunuyor. Bu tek blok da 12 katlı olarak tasarlandı. 


Her katta 4 büro ve 891 metrekarelik alanın bulunduğu Burak Plaza Mahmutbey'de bina toplam kullanım alanı bodrum katsız 10 bin 692 bodrum katlı 11 bin 210 metrekare. 


İstoç Burak Plaza'da ses sistemi, yangın springleri, televizyon, akım sistemleri ve kamera bulunuyor. Binanın ilk girişinde ise resepsiyon yer alıyor. 


Bağcılar Burak Plaza vaziyet planı



Telefon: 444 3 170

Web Adresi: http://buketinsaat.com/

Kübra...