02 / 05 / 2024

Burak Talu biyografi

Burak Talu biyografi

Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Görevli Üyesi Burak Talu kimdir? Burak Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Talu, ne zamandan beri Doğuş İnşaat bünyesinde hizmet veriyor? İşte Burak Talu...

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Talu ve Uğur Talu ortaklığında kuruldu.

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Yaşar Yamal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Özçivit Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Favriye Evcen'in İstinye'deki evinde oturan Burak Özçivit, Zekeriyaköy'de satın almak için villa beğendi. Özçivit, villanın 1 milyar dolar olduğunu duyunca almaktan vazgeçti.

Şaban Burak: Çarpık yapılaşma Adana’nın kaderi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Saymanı Şaban Burak, bölgedeki çarpık kentleşme sorunundan bahsetti. Burak, çarpık kentleşmenin Adana’nın kaderi olduğunu açıkladı.

Burak Hakkı Gelibolu'da çiftlik kurdu!

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlerini ayırdı!

20 gün önce Almanya'da nişanlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti İstinye'deki evlerini ayırdı. Özçivit, Acıbadem'deki baba evine geri döndü.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tamer Otuzlu imzasıyla kuruldu.

Burak Talu biyografi Haberi

Burak Talu biyografi

Burak TALU, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde 1992 yılında tamamladıktan sonra kariyerine Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de başlamıştır. Boston College’de MBA derecesini 1996 yılında alan TALU, Chicago’da Harza Engineering firmasında Proje Müdürü olarak çalışmış, daha sonra Türkiye’ye dönerek Doğuş Holding A.Ş’nin Strateji ve İş Geliştirme Grubu’nun başına geçmiştir. 2001 yılında ise Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş.’ye İş Geliştirme Koordinatörü olarak katılmıştır. 18 yıl süresince grup bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan TALU, bugün Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Ayson Geoteknik ve Deniz İnşaat A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca TALU, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Amerika İş Konseyi Yürütme Kurulu...