15 / 05 / 2024

Burak Tutar

Burak Tutar

Porter Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Tutar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

YDA İnşaat ihraç tutarını 400 milyon TL'ye çıkardı!

YDA İnşaat'ın yatırımcılarından gelen yoğun talep sonucunda toplam ihraç tutarı 300 milyon TL'den 400 milyon TL'ye çıkartıldı.

Burak Özçivit, eşine Almanya'dan 400 bin Euro'ya lüks bir ev aldı!

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

Burak Özçivit, Eskişehir'de ev kiraladı!

Çekimler sırasında ayak bileğinin yan bağları kopan Burak Özçivit, setin kurulduğu Eskişehir'den ev kiraladı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor. 

Burak Özçivit villa kiraladığı iddialarına yanıt vermedi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, yeni sinema filminin senaristleriyle önceki akşam Etiler’deki Günaydın restoranda bir araya geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Özçivit ev kiraladığı ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'da gerçekleşen düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı.

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Burak Özçivit gayrimenkul projesinin reklam yüzü oldu!

Oyuncu Burak Özçivit, bir gayrimenkul firmasının yeni projesinin reklam yüzü oldu. Özçivit, Arap ülkelerinde gösterilecek reklam filmi karşılığı 5 milyon TL aldı.

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in İstinye'deki evine taşındı!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, balayı dönüşünde Fahriye Evcen’in uzun süredir oturduğu İstinye’deki evinde yaşamaya başladı.

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Asfalt İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Yaşar Yamal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Özçivit Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Favriye Evcen'in İstinye'deki evinde oturan Burak Özçivit, Zekeriyaköy'de satın almak için villa beğendi. Özçivit, villanın 1 milyar dolar olduğunu duyunca almaktan vazgeçti.

Şaban Burak: Çarpık yapılaşma Adana’nın kaderi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Saymanı Şaban Burak, bölgedeki çarpık kentleşme sorunundan bahsetti. Burak, çarpık kentleşmenin Adana’nın kaderi olduğunu açıkladı.

Komşu ülkelerden alınan inşaat projeleri tutarı azaldı!

Jeopolitik gerginlik nedeniyle Türk müteahhitlerinin komşu ve çevre ülkelerden aldığı yıllık proje tutarı 25 milyar dolardan yarı yarıya azalarak 12.5 milyar dolara düştü.

Burak Tutar Haberi

Burak Tutar

Porter Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Tutar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Porter Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki enerji piyasası mevzuatına ve ilgili diğer mevzuatlara riayet edilmesi kaydıyla,her türlü enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek ve/veya altyapısı kurulması ve işletilmesine yönelik faaliyetleri yürütmek olup detayları aşağıdaki gibidir. 1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2. Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi. 3. Rüzgarla faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça...