03 / 05 / 2024

burç halifeyi hangi şirket işletiyor

burç halifeyi hangi şirket işletiyor

Dünyanın en yüksek binası sayılan Dubai’deki Burç Halife'de kapıcı krizi çıktı. Binayı işleten Emaar Properties, bina sakinlerine ortak kullanım alanlarıyla ilgili aidatlarını ödemesi için bildiri yayınlandığını belirtti...

Haziran'da paraya kavuşacak burçlar tek tek açıklandı! O şanslı 3 burç parayı kendine çekecek!

Burç yorumlarını merak edenler haziran ayında hangi şansları elde edeceklerini sorguluyor. Peki Haziran ayı hangi burçlara para getirecek? İşte detaylar...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Okur kimdir?

Burçin Okur, Çiftçi Towers'ın yeni genel müdürü oldu. Peki, Burçin Okur kimdir? Burçin Okur hangi işlerde görev aldı?

Burçin Demirsoy Demirci kimdir?

Mimar Burçin Demirsoy Demirci kimdir? Mimar Burçin Demirsoy Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burçin Demirsoy Demirci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Burçin Yıldırım kimdir?

Mimar Burçin Yıldırım kimdir? Burçin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Burçin Yıldırım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burçin Yıldırım...

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere 7 teklif verildi. Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Taşınmaz rehni, ancak ipotek, ipotekli borç senedi veya irat senedi şeklinde kurulabiliyor. Taşınmaz rehni, miktarı Türk parası ile gösterilen belli bir alacak için kurulabiliyor. Peki, rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Apartmanda hangi karar nasıl alınır?

Apartmanda karar alınması için kaç kişinin onayı gerekiyor? Apartmanda karar yeter sayısı kaçtır? Apartmanda hangi karar nasıl alınır? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında bulunan esaslar...

Maslak, Huzur ve Ayazağa, vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahalleleri, 1 Nisan 2014'te Sarıyer Belediyesi'ne bağlanarak Sarıyerli oldu. Sarıyer Belediyesi, bu mahallelerde neler yapıyor? Maslak, Huzur ve Ayazağa'daki konut ve işyeri sahipleri vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Damga vergisi hangi durumlarda kesilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imza edenlerdir. Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler öder. Peki, damga vergisi hangi durumlarda kesilir? İşte yanıtı...

burç halifeyi hangi şirket işletiyor Haberi

burç halifeyi hangi şirket işletiyor


Dünyanın en yüksek binası sayılan Dubai’deki Burç Halife'de kapıcı krizi çıktı. 160 katlı binada genel gider tartışması yaşanıyor. Binayı işleten Emaar Properties, aidatlarını ödemeyen kiracı ve mülk sahiplerinin asansör, havalandırma, su ve gazını durdurmakla tehdit ediyor.


Binada 1+1 dairelerin yıllık kirası 55 bin doları buluyor. Kiracılar ayrıca yıllık 25 bin dolar aidat ödemek zorunda.


Emaar Sözcüsü CNN’e yaptığı açıklamada bina sakinlerine ortak kullanım alanlarıyla ilgili aidatlarını ödemesi için bildiri yayınlandığını belirtti.


Sözcü, sözlü uyarıların defalarca tekrarlanmasının ardından mülk sahiplerinin dikkatini çekmek için bu yola başvurduklarını söyledi.


Burç Halife, 829,8 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek yapısı olarak kabul...