02 / 05 / 2024

Burc TR İnşaat şirketi

Burc TR İnşaat şirketi

Burc TR İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Zeytinburnu'nda kuruldu.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Gür tarafından kuruldu.

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Irına Ptashko tarafından kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hamoud ve Nezar Sheikh Trab ortaklığında kuruldu.

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 500 bin TL sermaye bedeli ile Murhaf Al Mubaıd tarafından kuruldu. 

Burc TR İnşaat şirketi Haberi

Burc TR İnşaat şirketi

Burc TR İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Zeytinburnu'nda kuruldu. 


Burc TR İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini,ithalatını,ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3. Her türlükonfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek,kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek,bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler,fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. 4. Her türlü yün,orlon ve sentetik ipliklerden...