04 / 05 / 2024

Burçak Pekin MATU

Burçak Pekin MATU

MATU mimarlık AŞ' nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlenen mimar Burçak Pekin kimdir? Mimar Burçak Pekin, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Burçak Pekin' in biyografisi...

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Erden Timur'un yolu!

Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven bu ay “editörden” köşesinde Erden Timur’u anlattı…

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Temel, Yusuf İslam Arslan ve Burçak Özsoy ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Barış Burçak Toprakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aygül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Burçak Sokak'ta kuruldu.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Eyüboğlu Koleji'ne En İyi Eğitim Binası ödülü!

Bu sene hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyen Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Akkuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ordu’da ev yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Ordu Kurtuluş Mahallesi Burçak Sokak'ta, Yusuf Ziya Emin’e (76) ait 2 katlı binanın giriş katında, elektrik ocağının eşyaları tutuşturması nedeniyle yangın çıktı.

Burçak Pak Yılmaz Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlüğü’ne atandı!

Mimarlık ve yapı alanında bilgi merkezi olarak 46 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM) Genel Müdürlüğü’ne Burçak Pak Yılmaz atandı. Yılmaz, 1994’te Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Melis Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Melis Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Melisa Orkunoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Burçak Sokak'ta kuruldu.

Burçak Pekin MATU Haberi

Burçak Pekin MATU

Burçak Pekin kimdir?

Burçak Pekin, Aralık 1977 İzmir doğumlu. Lise eğitimini İzmir Saint Joseph Lisesi'nde tamamladıktan sonra girdiği İTÜ Mimarlık Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 


Hemen ardından taşındığı Paris'te 9 yıl kadar yaşadı. Bu süre içinde; 4.'üncü senesinden giriş yaptığı Ecole Spéciale d'Architecture (ESA) dan "Düşeyde Yaşam" konulu diploma tezi ve projesiyle mansyon alarak mezun oldu; ESA'da belli aralıklarla 3 farklı yarıyılda Prof. Dr. Jacques Pochoy'nın asistanlığını üstlendi; ve birçok bitirme projesi sunumunda jüri üyeliği yaptı. 


2009'da proje şefi olarak çalıştığı Valérie Vaudou & Laurence Allegret mimari bürosundan ayrılarak İstanbul'a döndü. 1 yıl kadar Gökhan Avcıoğlu (GAD) ile çalıştı.


2010 ekim ayı itibariyle, geçtiği tüm mesleki süreçlerde her zaman organik bağ içinde bulunduğu MATU mimarlık AŞ'nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlendi. 


Bu sürecin sonunda Hanife...