27 / 04 / 2024

Burçelik bagfaş

Burçelik bagfaş

Burçelik Bursa Çelik Döküm sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik, Bagfaş Bandırma ile sözleşme imzaladı.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı.

Burçelik Vana izahname yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. izahname yayınladı.

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı!

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı.

Burçelik Bursa Çelik toplu iş sözleşmelerini imzaladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. toplu iş sözleşmelerini imzaladı.

Burçelik sermayesini artırdı!

Burçelik sermayesini artırdı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik sermayesini artırdı.İşte Burçelik sermayesi...

Melih Yaman vefat etti! Burçelik Anonim Şirketi'nin acı günü!

Burçelik Anonim Şirketi'nin eski Genel Müdür Yardımcısı Melih Yaman, 19 Ağustos 2014 Salı günü vefat etti. Burçelik A.Ş, Melih Yaman'ın ölümü üzerine taziye mesajı yayınladı.

Burçelik bagfaş Haberi

Burçelik bagfaş

Burçelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş. ile Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.arasında;


"BALIKESİR İLİ,BANDIRMA İLÇESİ,ERDEK KARAYOLU 10 KM'SİNDE KURULU BULUNAN BAGFAŞ 

BANDIRMA   GÜBRE FABRİKALARI A.Ş.'NİN YENİ YATIRIMLARI İÇİN YAPILACAK OLAN CAN/AN AMBARINA,GÜBRE DOLUM(800MM)'LİK KONVEYÖRLERİ AMBARDAN YÜKLEME VE MEVCUT İSKELE UCUNDA YENİ YAPILACAK GEMİ YÜKLEME (SHIPLOADER)SİSTEMİNE KADAR OLAN,İLETİM KONVEYÖRLERİ(1000MM'LİK)NİN ÇELİK GALERİ,AYAK,KULE VE MEKANİK KONVEYÖRLERİN İNŞAAT,MEKANİK,ELEKTRİK,OTOMASYON İŞLERİNİN ANAHTAR TESLİMİ YAPIM İŞİ" konusunda bugün itibari ile 12.604.000-TL tutarında sözleşme...