03 / 05 / 2024

Burçelik Vana mali tablo

Burçelik Vana mali tablo

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana mali tablosunu yayınladı. Mali Tablo Geçici Vergi Beyannamesi haberimizde bulunuyor.

KSC Yapı ve İNADA Çelik konkordato istedi!

1994 yılında kurulan KSC Yapı ve İNADA Çelik, mali sıkıntı yaşaması nedeniyle konkordato talep etti. Firma, bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirmişti.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu yapıldı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ekinci, "Çelik üretim kapasitesiyle talep arasındaki farkın her geçen gün artması, çelik üreticilerinin mali durumlarının bozulmasına yol açmaktadır.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Baran Çelik kimdir?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Finans ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığına atanan Baran Çelik, çalışma hayatına 2004 yılında başladı. İşte özgeçmişi...

Burçelik Vana mali tablo Haberi

Burçelik Vana mali tablo

Burçelik Vana Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


" Ekteki Mali Tablo Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulmuş olup,Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiştir."


Dosya için