05 / 05 / 2024

Burçkale İnşaat Kimin

Burçkale İnşaat Kimin

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ömer Faruk Ataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Burçkale İnşaat Kimin Haberi

Burçkale İnşaat Kimin


Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ömer Faruk Ataş tarafından kuruldu. 


Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Şirket turizm ile ilgili konularda iç ve dış turizme açık olarak turistik tesisler, devremülkler ve kaplıca evleri, otel, motel, kamp, mokamp, apart, pansiyon, bar, kafe, kür vesağlık merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, spor tesisleri ve sahaları kurar, işletir, tamamını veya bir kısmını kiraya verir, kiralar satın alır ve satar devreder, devralır, termalsuları turizm ve sağlık amacıyla değerlendirir, aynı ve şahsi tasarruflarda bulunur ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Adres; Saray Mah.Küçüksu Cd. N.64 A/61...