04 / 05 / 2024

burçlara göre dekor

burçlara göre dekor

Yeni yılda ev alma planı olanları burçlarının özellikleri de etkileyecek. Koçlar güvenlikli evleri, yengeçler bahçe katlarını seçecek. 2014 yılında hangi burç hangi evi almak isteyecek?

Hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) oranlarında güncellemeye gidildi ve 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ile mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına yükseltildi. Peki hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

Bu kadar destek ödemesi daha önce hiç verilmedi! Miktar çocuk sayısına göre belirlenecek

Devlet, gereksinim sahibi vatandaşlara yardım etmek koşuluyla destek ödemeleri yapmayı sürdürmektedir. Son açıklamalara göre, bu destek ödemeleri PTT vesilesi ile doğrudan yapılacak. detaylar haberimizde.

Kaçak yapıya arsa değerine göre ceza!

TBMM'de bugün görüşülmeye başlanacak yeni düzenlemeyle kaçak yapılara aykırılığın metrekaresine göre kesilen ceza sistemi değişiyor. Düzenlemeyle arsa değeri de cezalara eklenecek...

Kiraların TÜFE'ye göre artması kiracıya ne kazandıracak?

Kira artışı artık eski yasada olduğu gibi TÜİK-ÜFE artış oranına göre değil TÜİK-TÜFE artış oranına göre belirlenecek. Peki bu değişiklik kiracılara ne yarar sağladı?

Yabancılara konut satışı geçen yıla göre 3,2 azaldı!

Yabancılara konut satışı yılın ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,2 azalışla 7 bin 835 olurken, satışların yaklaşık yarısı Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, Afganistan vatandaşlarına yapıldı.

Samsun Kavak'a güreş sahası müjdesi!

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi!

Birçok bankanın konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi. Özel bir banka seçim öncesi haftası % 0.95'ten ev kredisi verirken dün bu oranı % 1.00'lara kadar yükseltti.

Yeni yasalara göre tarla satışları nasıl yapılır?

Tarla satışları hakkında 2014 yılında birtakım düzenlemeler yapılarak satışlara sınırlamalar getirilmişti. Peki, yeni yasalara göre tarla satışları nasıl yapılır? İşte 2015 yılında yapılabilecek tarla satış işlemleri..

Mehmet Büyükekşi: Ekim ihracatı geçen yıla göre daha iyi olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye 'nin çevresindeki sıkıntılara rağmen ekim ayı ihracat rakamlarının, geçen yılın aynı dönemine göre daha iyi olacağını söyledi.

Fortune 500'e göre Türkiye'nin en büyük şirketleri!

Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 Türkiye listesi açıklandı. Listede ilk sırayı Tüpraş alırken ilk 10'a yeni şirketler girdi. İşte net satışlara göre Türkiye'nin en büyükleri...

Yeni tüketici yasasına göre bağlı kredinin durumu!

Yeni Tüketici Kanunu'na göre tüketicinin konut kredisi kullanarak satın aldığı konutun hiç ya da gereği gibi teslim edilmemesi durumunda satıcı, sağlayıcı ve konut finansmanı kuruluşu krediden müteselsilen sorumlu olacak...

IMF'ye göre konut fiyatları küresel anlamda yavaş yavaş yükseliyor!

Türkiye bu yıl ikinci çeyrekte Hong-Kong, Ukrayna, Filipinler, Yeni Zelanda, Kolombiya'dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ülke oldu. IMF'ye göre konut fiyatları küresel anlamda yavaş yavaş yükseliyor..

Aidat neye göre hesaplanır?

Aidat neye göre hesaplanır? Aidat bedeli nasıl belirlenir? Tüm kat maliklerinin söz konusu aidatı ödemeleri zorunlu mu oluyor? Gibi aidat ile ilgili sorularınızın yanıtı haberimizde...

burçlara göre dekor Haberi

burçlara göre dekor

KOÇ BURCU

Ateş burcu olan Koçlar, güvenliği olan, aydınlık ve ferah evleri tercih ediyor. Uğurlu renkleri ateş kırmızısı ve narçiçeği olan Koç burçları dekorasyonda bu renkleri kullanıyor.




BOĞA BURCU

Sade bir yaşam alanı tercih eden Boğa burçları, özellikle denize ve doğaya yakın olmak için balkonlu evleri seçiyor. Dekorasyonda beyaz ve siyahı tercih eden boğaların evlerinde deri koltuklara ve minderlere sıklıkla rastlamak mümkün.




İKİZLER BURCU

Modern tasarımları seven İkizler burçları büyük kapılardan ve geniş pencerelerden hoşlanırlar. İkizler burçları bu sene büyük, lüks ve...