26 / 05 / 2024

Burcu Esmersoy düğün hediyesi

Burcu Esmersoy düğün hediyesi

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

Burcu Esmersoy kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Etiler'de döviz bürosunda görülen sunucu Burcu Esmersoy, yatırımlarını gayrimenkule yaptığını dile getirdi. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan indirimli ev satın aldı! 

Sunucu Burcu Esmersoy, ünlü olmanın avantajını kullanarak Bodrum'daki 4 milyon TL'lik daireyi 2 milyon TL'ye aldı. 

Burcu Esmersoy: Kiraya zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu!

Geçtiğimiz yıl Tarabya'da aylık kirası yaklaşık 30 bin TL olan bir villaya taşınan sunucu Burcu Esmersoy'a ev sahibi tarafından yüklü bir zam yapıldığı gündeme gelmişti. Esmersoy, "Zaten yazın kontratım yenilenecek. Zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu" dedi.

Burcu Esmersoy'un villasının kirasına büyük zam!

Geçen yıl Tarabya’da aylık kirası 30 bin TL olan bir villaya taşınan Burcu Esmersoy, önceki gün şoke oldu. İddiaya göre ev sahibi, 30 bin TL’lik olan kiraya yüklü bir zam yaparak yeni fiyatı 50 bin TL olarak belirledi. Esmersoy, ise zama itiraz etti.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!

Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleri ayırdı. Eşiyle yaşadığı Göktürk'teki evden ayrılan Esmersoy, bir arkadaşının yeni ev hediyesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu vurdu. Esmersoy’un Nişantaşı’nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi. 

Burcu Esmersoy Mikonos'ta ev kiraladı!

Pek çok ünlü isim, Eda Taşpınar'ın iki yıl önce başlattığı 'Mikonos'ta ev kiralama' modasının takipçisi olmuştu. Meğer bu modaya, bu yıl güzel sunucu Burcu Esmersoy da uymuş, Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'ta sezonluk ev kiralamış.

Dinar Dere Mahallesi'nde kentsel dönüşüme ihtiyaç büyük!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Koksal, Dinar Dere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Koksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Burcu Esmersoy Maldivler'de devre mülk alıyor!

Maldivler tutkunu olan Burcu Esmersoy, " Her yıl Maldivler 'e tatile giderim, Ben de bir aylık bir dönem için otelden devre mülk alacağım " dedi.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Burcu Esmersoy düğün hediyesi Haberi

Burcu Esmersoy düğün hediyesi

Posta gazetesinden Bekir Saçar'ın 'Görünen adam' köşesinde yer alan habere göre, oyuncu Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz 14 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te New York Türk Başkonsolosluğu’nda dünya evine girecek.

Ünlü çift 2 Mayıs Çarşamba günü Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

Ön anlaşmayı imzalayıp toplam ücretin yüzde 30’luk kısmını ödeyen Berk Suyabatmaz tapunun müstakbel eşinin üzerine yapılmasını istedi.

ŞAMPANYALI KUTLAMA

Sevgililer, Sami Kohen ve Barış Tansever’in Miami’de yeni açtıkları Skorpios adlı restoranda bir kutlama yaptı. Yapılacak nikah törenine Türkiye’den Berk Suyabatmaz’ın ailesi, Burcu Esmersoy’un ise sadece kız kardeşi Müge katılacak. Sadece 20 kişinin davetli olduğu törenin akşamında da Little Rascal’da yemek yenecek. Yeni evli çift ertesi gün Monte Carlo’ya seyahat...