04 / 05 / 2024

Burcu Güneş ev

Burcu Güneş ev

Pop müziğin sevilen isimlerinden Burcu Güneş önceki gün City’s Alışveriş Merkezi’ndeydi. Burcu Güneş, “Ama bu aralar tek derdim ev. Nişantaşı’nda harıl harıl ev arıyorum, bulursam taşınacağım” dedi.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Balance Güneşli'de yüzde 8'lik KDV imkanı!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ev sahipliği yapan Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı sağlanıyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. 

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Strada Plus güncel ev fiyatları 2017!

250 milyon dolar yatırım bedeli ile Bahçeşehir'de hayata geçirilen Strada Plus projesi Akzirve imzası ile inşa ediliyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede 880 daire ile 53 ticari birim bulunuyor. Peki daire fiyatları ne kadar? işte Strada Plus güncel ev fiyatları 2017...

Güneşli NG Residence ödeme tipi!

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Damga Metro Göztepe ev fiyatları ne kadar?

Toplam 273 konuttan meydana gelen Damga Metro Göztepe projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor. Peki Damga Metro Göztepe ev fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Peki Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Burcu Güneş ev Haberi

Burcu Güneş ev

Konserlerin yoğun olduğunu yaz ayı için de hazırlıklar yaptığını belirten Burcu Güneş, “Ama bu aralar tek derdim ev. Nişantaşı’nda harıl harıl ev arıyorum, bulursam taşınacağım” diyerek sırtında çantası bütün sokakları gezmeye...