07 / 05 / 2024

Burcu Ziyal ve Emre Ziyal evi

Burcu Ziyal ve Emre Ziyal evi

2014 yılında nikâh masasına oturan Burcu Ziyal ve Emre Ziyal'in evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. Çiftin evleri ayırdığı iddia edildi. 

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karayılan tarafından kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sevilay Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Artwise Gayrimenkul Pazarlama Ve Proje Geliştirme Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özdel tarafından kuruldu.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Altsoyulaş Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altsoyulaş Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Altsoy ve Sabire Burcu Ulaş ortaklığında kuruldu.

Burcu Ziyal ve Emre Ziyal evi Haberi

Burcu Ziyal ve Emre Ziyal evi

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Üstündağ, bugünkü köşesinde Burcu Ziyal ve Emre Ziyal'in evliliğiyle ilgili sorunlarını kaleme aldı. 

2014 yılında nikâh masasına oturan Burcu ve Emre Ziyal çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. İddiaya göre Burcu Ziyal, 2 ay önce çocuklarını da bırakıp evi terk etti.

İki çocuğu olan Burcu ve Emre Ziyal çiftinin 2 aydır ayrı yaşadığını öğrendim. Burcu Hanım’ın evi terk ederek yakın arkadaşı Sıla Doğu’nun Çeşme’deki yazlığına gittiği iddia ediliyor.

Yaz boyunca İstanbul’a gelmeyen Burcu Hanım’ın çocuklarını da görmediği söyleniyor. Çiftin 4 ve 2 yaşındaki kızlarının babaannelerinin yanında, Bodrum’da olduğu da gelen haberler...