29 / 07 / 2024

Burdur 162 milyonluk tesis

Burdur 162 milyonluk tesis

"Burdur'a heybemiz dolu geldik" diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 162 Milyon TL yatırımlı 33 tesisin teröne incesi yaptığı açıklamalarda Burdur Gölü ve içme suyuyla ilgili gelişmeleri anlattı

Burdur'a 162 milyonluk 33 tesis!

"Burdur'a heybemiz dolu geldik" diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 162 Milyon TL yatırımlı 33 tesisin teröne incesi yaptığı açıklamalarda Burdur Gölü ve içme suyuyla ilgili gelişmeleri anlattı

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı!

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel’de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayrıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçe ayırdıklarını söyledi. Yılmaz ayrıca hafta içerisinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağının aktarılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün son! 367 TL taksitle!

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün son. 367 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin başvuru süreci 10 Kasım'da başlamıştı. Projede daireler kurasız, başvuru önceliğine göre satılıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 61 konut başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 61 konut başvuruları bugün bitiyor. 383 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede daire fiyatları 78 bin 325 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler'de avantajlı fiyatlar devam ediyor! 162 bin TL!

Sancaktepe Evre Gedizler'de yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

Parima'da peşinde indirimli seçeneklerle! 162 bin dolara!

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesi kapsamında yer alan bağımsız üniteler için peşinde indirimli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Parima'da 162 bin dolardan başlayan fiyatlar! Peşinde cazip indirimlerle!

Peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim uygulanan Parima projesinde yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 162 bin dolardan başlıyor.

Evre Gedizler Sancaktepe'de kampanyalar devam ediyor! 162 bin TL'ye!

Fiyatların 162 bin TL'den başladığı Evre Gedizler projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme kampanyası devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Parima projesinde peşinde indirimlerle! 162 bin dolara!

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesinde yer alan ofislerin alanları ise 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde 162 bin TL'ye stüdyo!

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Parima'da peşinde indirimlerle! 162 bin dolara!

162 dolardan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Merter'de yer alan Fer Yapı Parima projesinde cazip ödemelerin yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim de sağlanıyor...

Burdur-Isparta içme suyu hattı ihaleye çıkıyor!

Ali Orkun Ercengiz'in Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kentin en büyük sorunu olan ve Burdur ile Isparta'nın Senir Beldesi'ni kapsayan içme Suyu İsale Hattı Yenileme işi Proje Yapımı'nda sona gelindi.

Burdur 162 milyonluk tesis Haberi

Burdur 162 milyonluk tesis

Burdur Gölü Acil Eylem Planı'nın sonuç raporunun tamamlandığını, seçimlerin ardından eline ulaşacağını söyleyen Bakan Eroğlu, Akdeniz Bölgesi için AKDENİZGEP Projesi'nin başlayacağını 2015-2019 yılı eylem planı olarak 3 bin 700 projenin gerçekleştirileceğini dile getirdi. İçme suyuyla ilgili de Burdur Halkı'na müjde veren Bakan Eroğlu, "Belediye Başkanımızın haklı olarak bir talebi var. Modern bir içme suyu arıtma tesisini Burdur'a kazandıracağız" dedi.


Vali Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret ettikten sonra, Valilik Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önemli açıklamalar yaptı.


"Biz sözümüzün eriyiz, her zaman söz verirsek yaparız." Diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Burdur'da 19 müjdeden 12'sini Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz yapıyor, 5'ini Orman Genel Müdürlüğümüz, 1'I Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüzün, diğeri...