30 / 04 / 2024

burdur depremevler

burdur depremevler

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Deprem evleri bölgesinde bulunan Memurevleri'nin daha önce yıkıldığını, molozların belediye ekipleri tarafından kaldırıldığını hatırlattı. Toplu konutlar için proje ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak...

TOKİ Burdur Karamanlı 283 konut ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak!

TOKİ Burdur Karamanlı 283 konut (+5 KD), 1 adet ticaret merkezi ve sosyal tesis (düğün salonu) inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 30 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Burdur Traktör Fabrikası arazisi açık cezaevi oluyor!

Atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası (BURTRAK) alanına giderek inceleme yapan Uçar, "Burada açık cezaevi yapılması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir çalışma yapacak.

Burdur Bucak devlet hastanesi yüzde 70 tamamlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı süren hastanenin inşaat çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören hastane inşaatını inceledi.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap Konutları başvuru dönemi 31 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek. Toplam 24 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 92 bin TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Aylık taksitlerin 307 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade avantajı sağlanıyor.

Burdur Namık Kemal Caddesi'ndeki eski bina yıkılacak mı?

Uzun yıllardır kullanılmayan binanın yıkık dökük görünümü, çöp yığınları ile dolu olması hemen yanı başındaki otele çeşitli illerden Burdur'a gelenlerin dikkatini çekiyor.

Burdur Gölhisar'da kaçak yapılaşmanın önüne geçiliyor!

Burdur'un Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına havadan fotoğraf çekebilen ve 'drone' adı verilen insansız hava aracı satın aldı.

Burdur'un yeni imar planına ihtiyacı var!

Karasenir son yıllarda Burdur şehir merkezinde kentsel dönüşüm tartışmalarıyla sıkça gündeme gelen bir bölge. Burdur Yenigün Gazetesi Karasenir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ele aldı. işte o yazı...

Burdur Karataş Gölü, kuş cenneti olarak düzenlenecek!

Burdur Karamanlı'da Karataş Gölü'nü bölgenin kuş cenneti yapmak için çalışma başlatıldı. Tamer Yılmaz, Karataş Gölü'nün barındırdığı birçok su kuşu ve memeli türü ile Türkiye'deki ulusal öneme sahip sulak alanlardan biri olduğunu söyledi

Burdur Devlet Hastanesi'nde herkes risk altında!

Burdur Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı ile ilgili konuşan Milletvekili Dr.Mehmet Göker, binanın güçlendirilmediğini, hastanede bulunan herkesin olası bir depremde büyük risk altında olduğunu söyledi!

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

'Burdur'da zemin sağlam değil'

Burdur Kışla Caddesi'nde hizmet veren İnsuyu Yapı Denetim Şirketi'nin Sahibi Hasan Şahin, kentte yapılan binalarda zeminin kaygan olmamasının önemine işaret etti. İşte Şahin'in önemli açıklamaları...

burdur depremevler Haberi

burdur depremevler


Burdur Belediyesi, riskli bölge ilan edilen Deprem evleri semtinde yapılması planlanan toplu konutlar için 30 Mayıs'ta proje ihalesi yapacak. 


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Deprem evleri bölgesinde bulunan Memurevleri'nin daha önce yıkıldığını, molozların belediye ekipleri tarafından kaldırıldığını hatırlattı. Depremevleri bölgesinin 21 Ekim 2013 tarihli, 2013/5513 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edildiğini belirten Ercengiz, buradaki toplu konutların yapım işi için belediye olarak proje ihalesine çıktıklarını kaydetti. 


30 MAYISTA YAPILACAK 


Ercengiz "10.77 hektar alanda yapılacak toplu konutlar için proje ihalesine çıktık. îhale 30 Mayıs günü yapılacak. 


İhale ile kentsel tasarım projesi, jeolojik etüt raporu, hak sahipliği değerlendirme analizi, kentsel tasarım projesi, dönüşüm modeli, mimari proje, fizibilite raporu, 3D görselleme, hak sahipliği uzlaşma süreci, nazım imar planı, uygulama imar planı gibi konular...