06 / 05 / 2024

burdur depremevleri yenileniyor mu

burdur depremevleri yenileniyor mu

Burdur heyeti Ankara'da TOKİ yöneticileri ile görüşme yaptı. Görüşmede Burdur'un uzun zamandır gündeminde olan Depremevleri'ne yeni konutlar yapılması gerektiği konuşuldu.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur Depremevleri Konutları boşaltıldı!

1971 yılında meydana gelen depremden sonra Bozkurt Mahallesi'nde devlet tarafından yapılan Depremevleri Konutları kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı. 

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur Depremevleri'ne yeni konutlar yapılmalı!

Burdur heyeti Ankara'da TOKİ yöneticileri ile görüşme yaptı. Görüşmede Burdur'un uzun zamandır gündeminde olan Depremevleri'ne yeni konutlar yapılması gerektiği konuşuldu.

Burdur depremevleri TOKİ arsa devri aşamasında!

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.

Burdur'a AVM geliyor!

Mart ayının son haftasında, bölgeye AVM yapılması için gerekli izinleri aldıklarını ve kararın askıya çıktığını aktaran Akın, askı sürecinden sonra Burdur Belediyesi’ne müracaatta bulunacaklarını ve AVM yapılması için ilk kazmayı vuracaklarını aktardı.

Burdur Karasenir Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri Burdur Sivil Toplum Platformu öncülüğünde eylem yaptı.

Burdur Karasenir'de kentsel dönüşüm projesi değiştiriliyor mu?

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri eylem yaptı. Belediyenin imar planında 2 kat sınırının 5 kata çıkarılmak istendiğini öne sürüldü.

Antalya Burdur Isparta çevre düzeni planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Mart 2015'te onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/ 100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı bugün askıya çıkarıldı.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 364 TL taksitle!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 364 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün son. Daire fiyatları 74 bin 510 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

İller Bankası Antalya 5. Bölge Müdürlüğü binası yenileniyor!

Dumlupınar Bulvarı üzerinde 54 yıldır hizmet veren İller Bankası Antalya 5. Bölge Müdürlüğü başta hizmet binası olmak üzere, yemekhane ve sosyal tesisler yıkılarak yenileniyor

burdur depremevleri yenileniyor mu Haberi

burdur depremevleri yenileniyor mu

Depremevleri TOKİ kentsel dönüşüm hamlesinde bir sevindirici gelişme de, iktidarı muhalefeti ile Burdur'un önemli bir meselesinde Burdur'un dinamiklerinin biraraya gelmesi oldu. Özlenen fotoğraf karesinde iktidar partisi ve muhalefet partisi Milletvekilleri ile Belediye yöneticileri birlikte yer alarak, Ankara'da temaslar gerçekleştirdi. 

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile gerçekleşen görüşmede, Burdur merkeze üçüncü etap TOKİ konutları yapılması kesinlik kazanarak, bundan sonra yapılacak süreç, yol haritası belirlendi.

 İlimiz AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik konu hakkında şu açıklamayı yaptı: 

DEPREM EVLERİNDE TOKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIMI ATIYOR 

"Ankara'da TOKİ Başkan'ı Mehmet Ergün Turan'ın makamında, TOKİ Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Mehmet Özçelik'in de İstanbul'dan Burdur için Ankara'ya gelerek toplantıya katılmıştır. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Ak Parti Merkez...