27 / 04 / 2024

Burdur pansiyon inşaatı

Burdur pansiyon inşaatı

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur'da yapımı devam eden yatırımları inceledi. Mengi, bölgedeki inşaat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

Burdur Gölhisar Adalet Binası'nın inşaatı başladı!

Burdur Gölhisar'da yapılacak Gölhisar Adalet Binası 10 milyon TL'ye yapılacak. Binanın inşaatına başlandı. Proje 4 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek.

Burdur'da bir inşaat firması 85 kişiyi dolandırdı!

Burdur'da bir inşaat firmasının 2 yetkilisi hakkında aynı daireleri birden fazla kişiye satarak 85 kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yakalama kararı çıkarıldı.

TOKİ Sinop Merkez 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli lise ve pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Muş ili Bulanık ilçesi 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Bolvadin Öğretmen Lisesi pansiyon inşaatı hızla ilerliyor!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Mustafa Hüsnü Gemici Anadolu Öğretmen Lisesi'nin pansiyon inşaatı hızla devam ettiği belirtildi. Bir aksilik çıkmadığı takdirde pansiyon inşaatının Ağustos 2014'te tamamlanması planlanıyor...

Burdur pansiyon inşaatı Haberi

Burdur pansiyon inşaatı

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur'da hayata geçirilen devlet yatırımlarını inceledi. Özçelik ve Mengi devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Mengi, "Hükümetimiz Burdur'a ne yapıyorsa yakından takipçisiyiz. Daha önce yapımına başlanmış olan spor salonumuz ihaleyi alan firmanın sıkıntılarından dolayı aksaklığa uğramıştı. 2'nci ikmal ihalesi 11 Haziran'da yapıldı. İnşaat firması çalışmalarına başladı" şeklinde konuştu.

Eski Anadolu Öğretmen Lisesi'nin bulunduğu alanda 24 derslik okul ve 300 yataklı pansiyon inşaatının başladığını söyleyen Mengi, "Okulumuzun içerisine Türk Kızılayı'nın 81 ilde başlattığı 4 derslikli anaokulu inşaatına da başlandı"...