29 / 04 / 2024

Burdur Sporcu Fabrikası son durum

Burdur Sporcu Fabrikası son durum

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Burdur Şeker Fabrikası'nın satış ihalesi iptal edildi!

Şeker-İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Mustafa Onay, Burdur Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Burdur Şeker Fabrikası'nı Erser Grup-Sterk Plast aldı!

Burdur Şeker Fabrikası'nı 487 milyon lirayla Erser Grup Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ-Sterk Plast Ltd. Ortak Girişim Grubu aldı...

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Burdur hastane arazisinin gerçek değeri verilmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Burdur Traktör Fabrikası arazisi açık cezaevi oluyor!

Atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası (BURTRAK) alanına giderek inceleme yapan Uçar, "Burada açık cezaevi yapılması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir çalışma yapacak.

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Aras İnşaat, Kastamonu'da Sporcu Fabrikası inşa edecek!

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Kastamonu Sporcu Fabrikası'nın ihalesi yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Sporcu Fabrikası'nda ihale gerçekleşti. Dev proje için 17 firma ihalede teklif verdi.

Burdur Sporcu Fabrikası son durum Haberi

Burdur Sporcu Fabrikası son durum


Burdur İlinde Sporcu Fabrikası kurulacağını belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; "İlimizde Salon sporunun farklı branşlarındaki sporcuların antrenmanlarını ve çalışmalarını yapabilecekleri salonların ve spor faaliyetlerini yapabilecekleri İlimizde sporcu farikası kurulması ile ilgili talebimizi Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık. Bu görüşmeler sonucu arsa tahsisinin yapılması durumunda bu fabrikanın kurulabileceği olurundan ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu İlimizde Şeker fabrikası ait olan Bahçelievler Mahallesi 14 ada ve 803 nolu parselde kayıtlı 601.100,82 m2 yüzölçümlü taşınmazdan taraflarca belirlenerek ifraz edilecek yaklaşık 14.000 m2.1ik taşınmazın kamu yatırımlarında kullanılmak üzere bedelsiz olarak İl Özel İdaremize devredilmiştir. İlgili alan üzerine en kısa zamanda spor fabrikası kurulması ve 2 Dönümüne Tapu Müdürlüğü hizmet binası Yapılması için çalışmalarımız başlayacaktır." Dedi. 


Milletvekili Özçelik, "Arazinin tahsisine olur...