02 / 05 / 2024

burdur Susamlık Tepesi otel inşaatı

burdur Susamlık Tepesi otel inşaatı

Denetim Kurulu Raporu ve 2014 yılı Faaliyet Raporu'nun okunup oylandığı toplantıda, Susamlık Tepesi'ne otel yapılması için imar değişikliği, yeni kurulan İmar Komisyonu'na gönderildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur Devlet Hastanesi'nin ihalesi 12 Aralık'ta!

Burdur Devlet Hastanesi inşaatı yapım ihalesi 12 Aralık'ta düzenlecek. Toplam 76 bin 681 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek hastane 475 yataklı olacak.

Burdur'da 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Burdur İli Merkez İlçesi Kışla Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon 729 bin 670 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'da açılacak!

İzmit Belediyesi'nde hayata geçirilen Kültür Tepesi’ndeki 2. etap proje çalışmaları tamamlandı. Kültür Tepesi'nin açılışı 28 Haziran’da gerçekleşecek.

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'a kadar tamamlanacak!

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. Projedeki çalışmalar İzmit'in kurtuluşu olan 28 Haziran'a kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Burdur’da Aralık'ta 359 konut satıldı!

Antalya, Isparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel açıkladı. Burdur’da 2015 Aralık ayında 337 konut satılırken 2016 Aralık ayında yüzde 6,5 oranında artarak 359 konut satıldı.

burdur Susamlık Tepesi otel inşaatı Haberi

burdur Susamlık Tepesi otel inşaatı

Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı 19 gündem maddesiyle toplantı. Önemli konuların görüşüldüğü meclise, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in rahatsızlığı nedeniyle, Burhan Cahit Karakurt başkanlık etti.


Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in gelenek haline getirdiği aylık değerlendirmeyi yaparak toplantıyı açan Burhan Cahit Karakurt, " Atatürk'ün Burdur'a gelişinin günü olup, Şeref Günü ilan edilen 6 Mart'ta müthiş bir etkinlik gerçekleştirildik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadına yönelik şiddete dikkat çektik. 14 Mart'ta Burdur Belediyesi bünyesinde kitap fuarını açtık." dedi.


Komisyonlar yenilendi

Toplantıda 2015 yılında görev yapacak Belediye Encümeni, Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu seçildi. Belediye Encümen Üyeliğine Burhan Cahit Karakurt, Atam Gülcü ve Nahide Yeşilyurt seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna CHP grubundan Burhan Cahit Karakurt, Arif Pak, Haydar Düdük, AKP'den Hüseyin Okan, MHP'den...