03 / 05 / 2024

Burdur TOKİ konutları son durum

Burdur TOKİ konutları son durum

Burdur merkezde uzun bir süredir beklenen yeni toplu konut yatırımında somut adımlar gelmeye devam ediyor.

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur 100.Yıl Karakolu taşınıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri)’nde kentsel dönüşüm projesi ile TOKİ konutları yapılması kararının ardından, 100.Yıl Karakolu'nun taşınmasına karar verildi.

TOKİ Burdur Gölhisar'da kura çekildi!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde yapılan 2. Etap TOKİ konutları kura çekilişleri, Gölhisar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ortak düzenlediği tören ile gerçekleşti.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Burdur'a 4. Etap TOKİ müjdesi!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a ziyarette bulundu. Yeni TOKİ konutlarının yapılması için görüşmeler gerçekleşti.

Burdur'da kentsel dönüşüm başlayacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi’ne TOKİ konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

TOKİ Burdur Karamanlı Konutları'nın temeli atıldı!

TOKİ tarafından Karamanlı ilçesinde yapılacak 283 konut, ticaret alanı ve sosyal tesisin temeli atıldı. İlçede ikinci etap konutları için de talep toplamaya başlanacak.

TOKİ Burdur Karamanlı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Burdur ili Karamanlı ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan konutların ihalesinin yapıldığı bildirildi. Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, açıklama yaptı.

Burdur depremevleri TOKİ arsa devri aşamasında!

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları!

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları başvuruları devam ediyor. Dairelerin 74,76 ile 106,31 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede 156 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Burdur TOKİ konutları son durum Haberi

Burdur TOKİ konutları son durum

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nun incelemelerine, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten de eşlik etti.  4 ayrı bölgede inceleme TOKİ heyeti şehir merkezinde Depremevleri alanı, Manastır bölgesi, Atatürk Mahallesi (Burkent), Atatürk Mahallesi Askeri Bölge olmak üzere 4 ayrı bölgede incelemelerde bulundu. TOKİ heyeti havadan görüntü ve çekim sağlayan drone yardımı ile arazileri kuş bakışı inceleme imkanı buldu..  Depremevleri'nde Nurullah İçoğlu adlı vatandaşın evini de ziyaret eden TOKİ yetkilileri Depremevlerindeki binaların iç yapısını yerinde gözlemlediler.  Yapılan gökyüzü çekimlerini ve Burdur merkez izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu "Burdur Toki-Kurumsal eli ile kentsel dönüşümü...