21 / 05 / 2024

burdur yenileme projeleri

burdur yenileme projeleri

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Osman Çetin de köy yerleşim planlarının hazırlanması, kaçak yapılaşmanın takibi ve de ulusal adres veri tabanı gibi konularda muhtarları bilgilendirdi.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Burdur Karamanlı TOKİ Konutları'nın yüzde 40'ı tamam!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Karamanlı'da inşaatı devam eden projeleri inceledi. Özçelik, TOKİ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bilgi verdi.

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL harcandı!

Trabzon'da 12 yılda kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak, hak sahiplerine 950 milyon liralık ödeme yapıldı

burdur yenileme projeleri Haberi

burdur yenileme projeleri

Burdur İl Özel idaresi imar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü, merkeze bağlı 53 köy muhtarına imar değişikliği hakkında bilgilendirmede bulundu. İl Özel idaresi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıdan önce konuşan Burdur İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, 180 köyden 120'sinin kanalizasyonunun tamamlandığım, içme sulanmn yenilendiğini, 150'sinde kilitli parke döşeme işi yapıldığını söyledi. İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Osman Çetin de köy yerleşim planlarının hazırlanması, kaçak yapılaşmanın takibi ve ulusal adres veri tabanı gibi konularda muhtarları bilgilendirdi.


Hürriyet...