02 / 05 / 2024

Burdur yurtları

Burdur yurtları

Burdur'da toplam 2400 öğrenci kapasiteli KYK yurtlarının inşaat çalışmaları devam ederken, diğeriyle ilgili sürecin tamamlanması planlanıyor.

Burdur'da 2400 kişilik yurtların yapımı tamamlanıyor!

Burdur'da toplam 2400 öğrenci kapasiteli KYK yurtlarının inşaat çalışmaları devam ederken, diğeriyle ilgili sürecin tamamlanması planlanıyor.

Bayburt'taki kız öğrenci yurtlarında sona gelindi!

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurtları yanında yapılan Yüksek Öğrenim kız öğrenci yurtlarına öğrenci alımlarına başlanabilmesi için çalışmalar yoğunlaştı.

Burdur Adalet Sarayı bu ay açılacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur-Fethiye Karayolu üzerine yapılan Yeni Adliye Sarayı binası ile Bucak Adliye Sarayı’nın açılışının bu ay içersinde açılacağını söyledi.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 74 bin 510 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede minimum 9 bin 681 TL peşinat ödeniyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Açık satışa çıkarılan projede fiyatlar 74 bin 510 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru 2015 detayları...

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 681 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 263 TL'den başlıyor.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları!

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları başvuruları devam ediyor. Dairelerin 74,76 ile 106,31 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede 156 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Burdur Ticaret Odası'nın binası onarılıyor!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasının dış cephe ve iç bölümlerinde tadilata girildi.BUTSO hizmet binasını kaplayan mavi alüminyum çerçeveler sökülerek, aynalı cam kaplama yapılıyor.

Antalya-Burdur-Isparta çevre düzeni planı askıda!

27 Ağustos 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası binası onarılıyor!

BURDUR Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasını kaplayan mavi çerçeveler sökülerek cam kaplama yapılıyor. Mavi çerçeveleriyle bilinen BUTSO, yeni yüzüyle cam kaplamalı olacak.

Samsun'da 10 bin 188 öğrenci KYK yurtlarında kalacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da yeni eğitim ve öğretim yılıyla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Burdur yurtları Haberi

Burdur yurtları

AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur bölgede yapımına devam edilen ve yapılması planlanan öğrenci yurtları hakkında basın açıklamasında bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Burdur Merkez Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde yapımı süren yurt hakkında açıklamalarda bulunan Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, "Üniversitemiz kampüs alanı içerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapımı gerçekleşen ve proje maliyeti 48 milyon 221 bin TL olan 1000 kişilik yurt inşaatımız hızla devam etmektedir. A, B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşan inşaatta, A ve C bloklarda çatı imalatı, B blokta 1'inci kat kolon perde yapımı devam etmektedir. Sosyal tesiste ise 2'nci kat kolon perde yapımı devam etmekte olup, yönetim binası yapımı da hızla devam ediyor....