05 / 05 / 2024

Burdurda 15 tesisi

Burdurda 15 tesisi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur'da 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yaptı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Keçiören Belediyesi'nden 15 yıllığına aynı hak tesisi ihalesi!

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Esertepe'deki arsayı sınırlı aynı hak üzerinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu inşaatını 15 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 28 Eylül Çarşamba günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 446 bin 200 TL olarak belirlendi.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Diyarbakır Eğil’e atıksu arıtma tesisi kuruluyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Eğil’e 4 milyon 654 bin liraya Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi kuruyor. 15 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen tesisin, bu yılın sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye’de 15 atık su arıtma tesisi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Burdurda 15 tesisi Haberi

Burdurda 15 tesisi

Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları ile Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı. Yatırımlar ile Burdur'da 75 bin 160 dekar arazinin sulanacağını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Bu tesislerle birlikte Burdur şehir merkezi, bir ilçe ve 15 köy taşkınlardan korunacak. Burdur'un orman varlığının artırılmasının yanında erozyonla mücadele edilecek. 295 dekar alanda ceviz, badem ve fıstık çamı fidanları ile gelir getirici tür ağaçlandırma çalışması yapılarak, vatandaşlarımıza ek gelir sağlanacak. Orman köylülerimize kredi ve destek sağlanacak. Orman yolları ve onarımı ile yangınla etkin mücadele sağlanacak. Tabiat parkının çevre düzenlemesi yapılırken, ulaşım kolaylığı da sağlanacak. Hava tahminlerinin daha sağlıklı ve zamanında yapılması sağlanacak" diye konuştu. Tören, Bakan Veysel Eroğlu'nun, vatandaşa kayısı, badem ve...