28 / 04 / 2024

burdurda 4 büyüklüğünde deprem

burdurda 4 büyüklüğünde deprem

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre merkez üssü Burdur Ağlasun olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Burdur, Antalya, Isparta'da da hissedilen depremin, yerin 7.6 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi...

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu son dakika detaylarına göre Burdur'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

AFAD açıkladı: Konya'da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika deprem haberi. AFAD, Konya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi resmi olarak açıkladı. Bildirime göre depremin derinliği 7.02 olarak kaydedildi.

SON DAKİKA! Konya'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Konya'nın Kulu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntıları...

SON DAKİKA! Van'da 4 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Van'ın Tuşba ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem çevre illerde de hissedildi.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

SON DAKİKA DEPREM OLDU! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Az önce deprem mi oldu? 23 Temmuz 2023

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.48'de 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, bugün Türkiye'nin hangi illerinde deprem oldu? İşte detaylar...

burdurda 4 büyüklüğünde deprem Haberi

burdurda 4 büyüklüğünde deprem

Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen 4,8'lik deprem paniğe neden oldu.


AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre merkez üssü Burdur Ağlasun olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Burdur, Antalya, Isparta'da da hissedilen depremin, yerin 7.6 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Depremde ilk belirlemelere bazı kerpiç evlerin yıkıldığı kaydedildi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Isparta Kadılar olarak belirlerken, büyüklüğünü de 5.1 olarak açıkladı.


CAN VE MAL KAYBI YOK, BAYILANLAR VAR 


Burdur'da merkez üssü Ağlasun İlçesi olan 4.8 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre bazı kerpiç evler hasar gördü, bazı vatandaşlar baygınlık geçirdi. Ağlasun Devlet Hastanesi'ne yaşanan korku nedeniyle kriz geçiren 5 kişinin getirildiği kaydedildi. 


AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre merkez üssü Burdur Ağlasun İlçesi'nde saat 22.43'te 4.8 büyüklüğünde deprem...