06 / 07 / 2024

burgazada at barınakları yapım işi ihalesi

burgazada at barınakları yapım işi ihalesi

Heybeliada ve Burgazada'ya at barınakları yapılması ile adalar geneli spor tesislerinin bakım onarımı İnşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 3 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek...

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

Barınma yardımı kimler alabilir? Barınma yardımı şartları nelerdir?

Barınma yardımı Aile sosyal destek çatısı altında verilen bir ödemedir. Bu yardımın nasıl alındığı ve kimlerin aldığı çok sık sorulmaktadır. İşte barınma yardımına dair bilinmesi gerekenler!

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

İmar barışı mağdurlarına müjde! 

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. İmar barışı mağdurlarının yüzünü güldürecek önemli bir adım atıldı...

Berlin'de evsizler için yapılan barınaklar yıkıldı! 

Almanya Berlin'in Lichtenberg ilçesindeki boş arazi üzerinde, arazi sahibinin onayıyla kurulan evsizler kampı yıkıldı. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

100 metrekarelik evde 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi!

İspanya’da 100 metrekarelik konutta 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi. Hayvan barınakları, yuvasız kalan kediler için yuva arayışına girdi.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Malatya afet barınma sistemleri alanında merkez olma yolunda!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ile arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilen Barınma Sistemleri ile Çadır ve Tekstil fabrikaları bölgeye büyük güç katacak.

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Türk Kızılay, Malatya'daki atıl fabrikayı barınma sistemleri üreten tesise dönüştürecek!

 Malatya'da, 1989'da tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası barınma sistemleri üreten tesise dönüşecek.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Muş'ta imar barışı ile 25 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü!

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

burgazada at barınakları yapım işi ihalesi Haberi

burgazada at barınakları yapım işi ihalesi


Heybeliada ve Burgazada'ya at barınakları yapılması ile adalar geneli spor tesislerinin bakım onarımı İnşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 3 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için