03 / 05 / 2024

burger house

burger house

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Günaydın bir yıl içinde 20 mağazaya ulaşacak!

İlk burger house'u Şaşkınbakkal'da açan Günaydın, 1 yıl içinde bu dükkanların sayısını 20'ye ulaştıracak

HD Holding AVM'lerde 15 şube daha açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Pidem ve Burger House markalarını barındıran HD Holding, yatırımlarına devam ediyor. Firma, Türkiye'nin en büyük yerel ve ulusal zincir restoran grubu olarak hizmet veriyor.

Neva İnşaat Bostancı'yı dönüştürüyor!

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

Hill House Yunuseli projesinde 200 bin TL'ye 3+1!

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Burger King Almanya'daki şubelerini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Burger King 89 şubesini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Burger King Almanya'da 89 şubesini kapatacak!

Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Dev restoran zincirinin bu kararı aralarında çok sayıda Türk'ün de bulunduğu yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak.

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Bomonti The House Residence fiyatları!

Bomonti The House Residence fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 adet konuttan meydana gelen The House Residence projesinde teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor...

burger house Haberi

burger house


Gurme burger alanında faaliyet gösteren 30 şubeli Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

2009 yılında İstanbul Şaşkınbakkal’da açtığı ilk şube ile gurme burger alanına giriş yapan Burger House, şu anda 30 şubeye ulaşmış durumda. Girişimci Özüm Sönmezalp’in Günaydın’ın patronu Cüneyt Asan’ı da yanına alarak yarattığı marka, farklı bir ortaklık yapısıyla büyümesini sürdürüyor. 2013 Mayıs ayında HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Dede Köfte ve Pidem markalarını bünyesinde bulunduran ve 100’ün üzerinde restorana sahip olan HD Group ile ortaklığa giden şirket, İstanbul’da kendi şubelerini açmayı, Anadolu’da ise franchise sistemiyle büyümeyi hedefliyor.


Burger House Ortağı Özüm...