Burger King et işleme tesisi Haberi
Türkiye'de kesilen hayvanın yüzde 3'ünü alıp hamburger köftesi yapan Ata Holding, fast food markası Burger King için et işleme tesisi kuracak. Holding, et fabrikasının yanı sıra süt işleme tesisiyle Afyon'daki patates fabrikasını da bu yıl faaliyete geçirecek
TÜRKLER ÇİN 'DE PARALEL YÖNETİCİ'
Çin'deki Burger King operasyonunun sorumlusu olduklarını anımsatan Dikici, ülkede 45 olan restoran sayısını 200'ün üzerine çıkardıklarını söyledi. Çinlilerin üç öğün dışarıda yemek yediklerini dile getiren Dikici, hedeflerinin 5 yılda bin restorana ulaşmak olduğunu ifade etti. Çinlilerin yabancı dil bilmediklerini, Çince bilen yabancı sayısının da çok az olduğunu kaydeden Dikici, şöyle devam etti: "Bu sorunu nasıl aşacağımızı düşünürken Çin'de okuyan Türk öğrenciler olduğunu öğrendik. Türkiye'de üniversite okuyup Çin'de yüksek lisans yapan ve Çince konuşabilen bu öğrencileri yetiştirmek üzere kilit pozisyondaki...